Hogy lehetne megtalálni őt, ha csak a nevét és a kerületet tudom?
Segítsetek! Megtaláltam iwiwen a nagypapám, akit még soha nem láttam, mert megszakadt a családdal a kapcsolata (réges-régi okoból kifolyólag)
Hogyan tudhatnám meg hogy pontosan hol lakik, ha csak a nevét és a kerületet tudom?
E-mail címet nem találtam, bár írtam neki azon a közösségi oldalon, de nyáron lépett be utoljára, lehet már nem is fog. :( Szeretnék minél előbb beszélni vele valahogy..
A nagyapa közeli rokon.
Tesók, szülők, unokatesók? Nincsenek?
Küldj üzenetet az összes ismerősének, melyben megkéred őket, hogy mondják meg neki, hogy nagyon szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot! Esetleg add meg a számod!
Valamelyik ismerőse csak beszél vele személyesen is.
Na ezt bírom utolsó, végig se olvados a kérdést, csak írod az okosságaid.
"bár írtam neki azon a közösségi oldalon, de nyáron lépett be utoljára" <-- !!! Szövegértés.
Kérdező: szerintem is írj minden ismerősének, csak arra figyelj, nehogy spam-elés miatt letiltson a rendszer. Fogalmazz személyreszabottan, hogy pl. Kedves Mária, Kedves István és kérd meg pár sorban őket, hogy vegyék fel a nagypapával a kapcsolatot mert blablabla.
Miquel, ez talán menne is, ha tudnám hogy hova is kellene menni... :)
Nagyon köszi a válaszokat, írok egy-két ismerősének személyre szóló üzenetet, azután pedig az izgatott várakozás következik. (Bár előfordulhat, hogy a vezetéknevemet látva egyből tudni fogja ki vagyok és nem ír, de ez most részletkérdés)
éés megtaláltam! Mármint egy tudakozóban a nevét beírva kiadta a címet és a telefonszámot. Jesszus, közelebb van, mint hittem :)
Most már csak ki kell találni mit mondjak a telefonba például... Mert elmenni fölösleges, hisz panelház..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!