Kötelezhető-e a volt menyem, hogy az apa láthatási idejében nálunk legyen a gyermek?
Mert? nektek tán nincs lábatok meg szátok h elmenjetek az anyához és beszéljetek vele h szeretnétek unokázni?
MIért neki kellett volna vinnie a gyereket?
"Nagymama vagyok,talán ha elhozta volna a kicsit már hozzánk..."
Maga utálja az anyukát, eddig rá se nézett a gyerekre, de azt elvárta volna, hogy az anyuka vigye magához!
Hát egy frászt! Ha kiváncsi a gyerekre, akkor fel kell venni a pléhpofát, és elmenni hozzájuk.
Maga akarja a láthatást, nem az anyuka. A maga érdeke, hogy menjen, nem az anyukáé. Miért az anyuka vessződjön?
Kedves Nagymama!
Én se vittem volna el az unokádat hozzád, ha én lettem volna a menyed. Mégis miért? Oda, ahol érzem hogy utálnak? Pedig én mindig mindenek felett a megbocsájtás híve vagyok, de ez pont az az eset, ahol neked kell elkezdened a megbocsátást, és nem az exmenyednek! A fiad és a lány két felnőtt ember, akik döntöttek a kapcsolatuk sorsáról. Emiatt kár utálkoznod. (én az öcsém ex-barátnőivel is jóban vagyok, pedig volt olyan, amelyik kirúgta az öcsémet...)
Mennyi ideig rá se bagózott a gyerekre, most meg hirtelen láthatási jogot akar.
Vajon egyszer is felhívta-e a terhessége alatt, hogy hogyan viseli? Fejlődik-e a baba. Születéskor gratulált-e?
Vett-e a gyereknek egyetlen 200 forintos rugdalózót?
Maga nem "nagymama", hanem csak a gyerek spermadonorjának az anyja.
Nem az anyukának kellett volna a nagyszülőhöz vinni gyereket hanem fordítva. Még szép, hogy nem adja oda vadidegeneknek, pláne ha így állnak hozzá.
Egyébként nagyszülő láthatás van, de ebben az esetben nem hiszem, hogy megengedi a bíróság mivel a gyerek egyáltalán nem kötődik a nagyszülőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!