Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti rábíznátok 5 hónapos...

Ti rábíznátok 5 hónapos kislányotokat a lassan 70 éves nagyapjára amíg ti kikapcsolódtok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 14. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hát csak akkor bíznám rá ha ő is szeretné.

Mi a bajod vele?

2013. nov. 14. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
nem
2013. nov. 14. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyi időre és milyen állapotban van az öreg. Pár órára rábízni a nagypapára, aki szellemileg és testileg is rendben van, szerintem okés. Például saját nagyapám már lassan magától se tud gondoskodni, nem tudna ellátni egy babát még pár órára sem. Viszont van olyan ismerősöm, aki korban szintén itt tart és nagyon jol tartja magát. Egy ilyen kaliberű nagypapára rábíznám nyugodtam a gyermekem.

Másik, hogy előtte mennyit foglalkozott vele. Mert ha utolára 30 éve fogott a kezébe gyereket, akkor nem nagyon hiszem hogy tudná etetni vagy pelenkázni.

Meg a kikapcsolódás is fontos, hogy egy napig akarsz távol lenni vagy csak szeretnél egy órára forró fürdőt venni és addig legyen valaki a gyerekkel.

2013. nov. 14. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nem a te gyereked meg nem a te hatásköröd, ezért nem tudom, miért akarsz beleszólni.

Ha a szülök szerint a nagyapa el tudja látni a gyereket, akkor valószinüleg igazuk van. De ez KIZÁRÓLAG a szülök dolga, neked semmi közöd hozzá.

Attól, hogy valaki idösebb, még nem lesz magatehetetlen, és adott esetben sokkal inkább megbízható, mint sok más valaki.

2013. nov. 14. 19:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Miquel :DDDD
2013. nov. 14. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a testi-lelki kondíciója és maga vállalja-e ezt. Engem pl. leginkább a nagyapám nevelt, mert anyám és apám folyton "kikapcsolódott" vagy a Munka Hősát játszotta.
2013. nov. 15. 09:05
 17/18 anonim válasza:
100%
Ha már unokája született, elképzelhetőnek tartom, hogy felnevelt már legalább egy gyermeket, jól, vagy rosszul. Egyébként meg a szülők joga eldönteni, kire bízzák rá a gyermeküket.
2013. nov. 15. 12:55
 18/18 anonim válasza:
38%

Én sem vágytam szórakozásra az 5 hónapos babám mellett...

És nem is hagytam volna hosszabb időre sehol. Ilyen idős korában max. 2 órára hagytam anyósoméknál, mikor orvoshoz kellett mennem.

2013. nov. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!