Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Nagymamám korházba került, amióta bent van, szinte folyton vele álmodom, mármint úgy értem, hogy szinte minden álmomba benne van. Van hogy csak látom, van hogy valaki beszél róla. És a legnagyobb probléma az hogy úgy érzem nem jön haza a kórházból. Miért érzem ezt? Szerintetek? Egyszerűen nem birom magam rávenni vagy nem tudok pozitívan gondolkodni, hogy igen is haza fog jönni. Nem fiatal már, beteges is, de erős asszony!
2013. okt. 14. 12:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Amit még nem írtam:

Egy ideje, egy-két hónapja "rosszban vagyunk" családi vita miatt. Beszélünk ha találkozunk de ott van a levegőben a "harag" vagy nem is tudom minek nevezzem.. És most rossz, nagyon rossz..

2013. okt. 14. 13:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj és békülj ki vele, amíg van rá lehetőséged.
2013. okt. 14. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!