Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért érzem ezt?

Miért érzem ezt?

Figyelt kérdés
Nagymamám korházba került, amióta bent van, szinte folyton vele álmodom, mármint úgy értem, hogy szinte minden álmomba benne van. Van hogy csak látom, van hogy valaki beszél róla. És a legnagyobb probléma az hogy úgy érzem nem jön haza a kórházból. Miért érzem ezt? Szerintetek? Egyszerűen nem birom magam rávenni vagy nem tudok pozitívan gondolkodni, hogy igen is haza fog jönni. Nem fiatal már, beteges is, de erős asszony!
2013. okt. 14. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azért álmodsz vele, mert nagyon szoros a kötelék köztetek. Az álmoknak nem feltétlenül van jelentésük. (sorozatosan azt álmodom, hogy vetélek, mert már egyszer megtörtént, pedig most nincs semmi baj.)Látogasd gyakran, és próbálj meg túllépni a negatív gondolatokon. Szerintem ez inkább a félelmed, mint a realitás.
2013. okt. 14. 12:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb bajom... őszintén elmondom, lehet hogy kapok egy két negatív hozzászólást... Egyszerűen nem bírok bemenni hozzá a korházba.. Nem akarom úgy látni..
2013. okt. 14. 12:18
 3/12 anonim ***** válasza:

Biztos azért álmodsz vele, mert egyébként is rá gondolsz.

Szerintem ő sem akarná, hogy úgy lásd és úgy emlékezz rá. Ha van más, aki látogatja, pl. szüleid, akkor ne legyen azért lelkiismeret furdalásod, mert te nem mersz így bemenni hozzá. Persze ha nincs más, aki meglátogatja, akkor erőt kell venned magadon.

2013. okt. 14. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Mennyire van rossz állapotban? És ő mennyire vár téged? Ha úgy gondolod, hogy szeretné, hogy meglátogasd, de te nem érzel rá erőt, akkor okozhatja ez az érzés az álmokat. Olyan mintha hívna. Szerintem később megbánnád, hogy nem mentél be hozzá.
2013. okt. 14. 12:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez érdekes "olyan mintha hívna" ez eszembe sem jutott, lehet hogy van benne valami... de nagyon nehéz..
2013. okt. 14. 12:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyik nap találkoztunk és másnapra kórházba került, előtte való este álmodtam vele először.. lehet h megéreztem hogy valami baj lesz? nemtudom..
2013. okt. 14. 13:00
 7/12 anonim válasza:
Én is osztom, ha be tudsz menni hozzá tedd meg. Mert később megbánod.
2013. okt. 14. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Ket eve mamam aki felnevelt bekerult a korhazba majusban. Januar ota almodtam vele rola es a halott kozeli csaladom szinte minden este "jottek" hozzam. Nem ereztem semmit nem is torodtem az almaimmal. Fel sem tunt hogy tiz eve nem is almodtam veluk mar. Aztan majus 27.en meg is halt. Onnantol azota sem almodom veluk.

Egyszer azt hallottam Isten minden ev elejen eloveszi a Nagykonyvet es sorolja kik mennek abban az evben!

Figyelj az almaidra, akar ird is most oket egy fuzetbe kesobb meglatod mit miert almodtal meglatod az osszefuggeseket! Igenis az almaink beszelnek, ha figyelunk rajuk!

2013. okt. 14. 13:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Menj, látogasd meg. A lelkiismereted szól hozzád az álmaidon keresztül. Addig menj, míg megteheted.
2013. okt. 14. 13:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van! Meg kell látogatnom amíg nem késő.
2013. okt. 14. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!