Az apai meghalt kb. 3 éves koromban, az anyaival meg csak a baj van. Kiskoromban még jól elvoltam vele, de aztán ahogy nőttem és megértettem, hogy mennyit bántja édesanyámat, a lelkébe gázol rendszeresen, azóta nem tudok rá úgy nézni, mint egy kedves mamára. Csak úgy van, néha kötelező meglátogatni, és kész. Mióta felnőttem és én is ki tudom nyitni a számat egyébként engem sem szeret, nála is van egy etalon unoka, hozzá hasonlít mindent és mindenkit, ha valaki nem olyan, az már jó nem is lehet, és ezt hangoztatja is rendszeresen. Szóval mondhatni, nincs olyan mamám, akit szerethetnék.
2013. okt. 1. 23:49
13/19 anonim válasza:
Anyai ágit.
Az apai ági tipikus pletykás vénasszony sajnos. nem rosszindulatú, csak... buta szegény :( Meg egyébként is láthatóan kivételezik kisbaba korunk óta az unokatestvreinkkel, szóval sok okot nem adott rá, hogy őt szeressük jobban.
Anyai ágon már elhunyt a nagymamám, de ő egy tündér volt...
2013. okt. 1. 23:54
14/19 anonim válasza:
apai ágról meghalt a mamám mikor 5 éves voltam, de anyum mesélte, h milyen kedves, aranyos nagyi volt, és mennyire szeretett engem. halvány emlékeim vannak róla, összességében pozitív kicsengésűek.
az anyai nagyszüleim voltak számomra az igaziak, hiszen 20 éves koromig éltek, és nagyon szerettük egymást. rengeteget köszönhetek nekik, nagyon tisztelem őket.
2013. okt. 1. 23:55
15/19 anonim válasza:
Az anyai ágit, de őt mindennél jobban!! <3
AZ apai ági szerintem nem szeret, nem keres sosem meg nem érdeklődik irántam ezért mostanában én sem iránta... :(
2013. okt. 4. 21:13
16/19 anonim válasza:
Az apai ágit,olyan volt nekem,mint egy második anya,
csak sajnos 2001-ben betegség miatt elhunyt :(
2013. okt. 8. 20:31
17/19 anonim válasza:
én az apai nagyanyámat letagadom, annyira gyűlölöm (ne kezdjetek el méltatlankodni, hogy "de hát ő a nagyid", meg hogy "ő szülte édesapádat", megvannak az okaim rá, hogy miért utálom), szóval egyértelműen az anyai
2013. okt. 10. 19:06
18/19 anonim válasza:
én a dédnagymamámat anyai ágról. egy 90 éves szeretetcsomag és mindig tudja a tutit! :) imádom.
nagymamák közül nem nagyon tudok választani, amíg kicsi voltam az anyait jobban, de most már, hogy felnőttem az apai sokkal közelebb állt hozzám, ő sajnos lassan 2 éve elment...
2013. okt. 14. 20:38
19/19 anonim válasza:
Én a dédmamámat imádtam a legjobban (ő anyai dédmamám volt) de már meghalt.. Az apai nagymuteromat is szeretem, bár néha szoktunk veszekedni (ez más téma) az anyai nagyanyámmal már 5 éve megszakitottam a kapcsolatot, de nemcsak én hanem anyám is. Hogy miért??? Eldobta anyámat a lányát, akit a dédimék neveltek fel. Jah és hihetetlenül undok és pénzéhes.........
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!