Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Melyik mamátokat szeretitek...

Melyik mamátokat szeretitek jobban?

Figyelt kérdés

Anyai/apai ág?

Én az apai ági mamukámat.

2013. okt. 1. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindegyik meghalt.
2013. okt. 1. 17:28
 2/19 anonim ***** válasza:

Csak egy él(az apai)

Gyerekkoromban őt szerettem jobban, ma már nem tudom kijelenteni, a másik nagyanyámat nem is ismertem igazán, nagyon beteg volt. Az

apai agyanyám amúgy nehezen szerethető ember, ennek ellenére szeretem:), de nem kedvelem., gyakran gonosz másokkal, ha nemlenne a nagyanyám akkor nem biztos, hogy kijönnék vele.

2013. okt. 1. 17:29
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
anyait.az apai kijelentette hogy neki csak egy unokája van,xy.
2013. okt. 1. 17:30
 4/19 anonim ***** válasza:

Az anyait :) A világ legjobb nagyija! :DD

A másik nagymamám is ugyan él, de nem kedvelem, sosem kedveltem pedig kb. egy utcányira lakik. Számomra terhes a viselkedése, apum családját amúgy se bírom. Mint valami távoli rokon sosem viselkedett nagymamaként, ezért nem volt okom unokaként viselkedni. De ez jól is van így. Az anyai nagymamám mindenért kárpótol remélem még jó sokáig fog élni :)

2013. okt. 1. 17:38
 5/19 anonim válasza:
Apai ágit nem ismerem, 2 éves korom óta nem találkoztunk. Anyai ágit mindennél jobban szerettem, ő viszont 1,5 éve elhunyt..
2013. okt. 1. 17:39
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Mindkettot egyforman. Mindketto szeret engem, mindketto elsirta magat, mikor montam, hogy kulfoldre koltozom. Nem tudnek valasztani.
2013. okt. 1. 17:42
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát nekem mindkét öreganyám kriminális, egyik sem azaz igazi nagymama típus, de ha muszáj lenne választani, akkor az anyait.
2013. okt. 1. 18:19
 8/19 anonim ***** válasza:

Az anyai mamám ismertem, nagyrészt együtt is laktunk, voltak idegesítő dolgai, de azért szerettem.

A másik mamám több 1000 km-re lakott és egy nyelvet sem beszéltünk, amikor találkoztunk aranyos volt meg igyekezett amiben tudott, ha jobban megismerem biztos őt is szerettem volna.

2013. okt. 1. 18:22
 9/19 anonim ***** válasza:
Anyait, az apai ági mamám nem szeretett sosem, csak unokatesóimmal volt el...
2013. okt. 1. 18:46
 10/19 anonim ***** válasza:
Anyai.
2013. okt. 1. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!