Melyik mamátokat szeretitek jobban?
Anyai/apai ág?
Én az apai ági mamukámat.
Csak egy él(az apai)
Gyerekkoromban őt szerettem jobban, ma már nem tudom kijelenteni, a másik nagyanyámat nem is ismertem igazán, nagyon beteg volt. Az
apai agyanyám amúgy nehezen szerethető ember, ennek ellenére szeretem:), de nem kedvelem., gyakran gonosz másokkal, ha nemlenne a nagyanyám akkor nem biztos, hogy kijönnék vele.
Az anyait :) A világ legjobb nagyija! :DD
A másik nagymamám is ugyan él, de nem kedvelem, sosem kedveltem pedig kb. egy utcányira lakik. Számomra terhes a viselkedése, apum családját amúgy se bírom. Mint valami távoli rokon sosem viselkedett nagymamaként, ezért nem volt okom unokaként viselkedni. De ez jól is van így. Az anyai nagymamám mindenért kárpótol remélem még jó sokáig fog élni :)
Az anyai mamám ismertem, nagyrészt együtt is laktunk, voltak idegesítő dolgai, de azért szerettem.
A másik mamám több 1000 km-re lakott és egy nyelvet sem beszéltünk, amikor találkoztunk aranyos volt meg igyekezett amiben tudott, ha jobban megismerem biztos őt is szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!