Ti rábíznátok két hónapos lányotokat egy fél napra a papájára? (már nem szopik)
jaj, de jó, megérkezett az első "a szoptatás az élet célja" ősanya is, tapsoljuk meg, sokat kellett rá várni. nem tudhatod, miért nem szopik az a gyerek, még ha közöd is lenne hozzá, nem ez volt a kérdés.
kérdező, szerintem nyugodtan bízd a papára a babát, legfeljebb megmutatod neki, hogy kell pelenkázni (bár nem csodálkoznék, ha már tudná, elvégre neki is van gyereke :) senki nem úgy született, hogy tud pelenkázni.
"jaj, de jó, megérkezett az első "a szoptatás az élet célja" ősanya is, tapsoljuk meg, sokat kellett rá várni. nem tudhatod, miért nem szopik az a gyerek"
Te magadnál vagy? A kommentelő nem vádolta a Kérdezőt. Lehet, hogy önhibáján kívül nem tud szoptatni. De bármi is legyen az oka, hogy nem szoptat, tényleg sajnálatos dolog.
abban igazad volt, hogy nem ez volt a kérdés, de azért nem kellett volna így kirohanni.
Nekem a buszom 40 km és 70 perc. :) Tehát neked 35 perc, de ha pocsék a buszközlekedés akkor megérthető, sose értem azokat akik még épp hogy megszületett piciket cibálnak végig a buszon.
Egyébként a szomszéd kissrác anyukája 6 hónapos korában ment vissza dolgozni, a gyereket dédire (!!!) hagyták. A kissrác unokatestvérét 2 éves korától egy évig felügyelte dédi, ő talán már 70 éves is volt akkor, mégis rámerték bízni a gyerekeket. Szóval ez csak ember függvénye.
Idefigyelj te a szüléstől megbolondult kérdező!
Azt írtam, hogy MÉG BICIKLIVEL is csak fél óra. A tökömet érdekli, hogy te mivel mész!
Jobb is, hogy nem szoptatsz. Még a végén átmenne a kölködbe a hülyeség az anyatajjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!