Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem akarok se első áldozni,...

Nem akarok se első áldozni, se bérmálkozni, utálom a vallást. Mégis a nagyim m iatt a szüleim kényszerítenek, anyagi dolgok miatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

nagymamám megígérte hogy a nevemre íratja az egyik lakását, ha lebérmálkozom, de engemet ez rohadtul nem izgat. utálom az egyházat, meg a sok degeneráltat aki odamennek. a szüleim meg piszkálnak hogy járjak hittanra, szekálnak, és fenyegetnek hogy elveszik a telefonomat ha pl nem teszem, meg az én érdekem stb...

f

2013. júl. 20. 17:49
1 2 3
 11/28 kovpet ***** válasza:
47%

"Párizs megér egy misét"

Egy lakás is :)

2013. júl. 22. 13:15
 12/28 anonim válasza:
22%
csináld meg az első áldozást,ki fogod bírni. utánna húzd egy kicsit az időt,ameddig lehet. hátha addigra a nagyi rád iratja a házat! később hálás leszel magadnak érte.
2013. júl. 22. 16:32
 13/28 poccort00 válasza:
32%
Én is utálom a vallást, mégis megcsináltam... Lebérmáltam, elsőáldoztam stb..... Mindent ami kellett, csak azért, h a nagyszuleim végr békén hagyjanak, a szüleimrol nem is bezelve... Szerinted az hogy nez ki, hogy egy böszm rocker mennt ul egy sereg szentfazék kozt?!?!? haat igen én speciell 2 teljes évig szivtam ( még nyáron is) csak jogy vége legyen... És mot h végr vége, még mindig nem hiszek az egészben. De ennyivel i csak tobb lwttem. Neked pl anyagi vonzata is van hogyha.megcsinalod.... Am meg belehalni nem fogsz. Uh hajrá
2013. júl. 24. 14:31
 14/28 anonim ***** válasza:
51%

Gratulálni tudok csak a vallásos, szentfazék nagyinak...

Így nevel érdekembereket a családjából. És akkor csodálkoznak a tisztelt hívők, hogy a nem hívők teljesen bolondnak nézik őket. Na mindegy.

Helyedben én is megtenném a házért, tényleg nézd az érdekeidet, később már úgysem tudnak veled mit tenni, meg a nagyi sem él örökké. Hiába hisz benne :)

2013. júl. 26. 11:11
 15/28 anonim ***** válasza:
63%

bazzeg ha nevemre nyomatna egy lakást a nagyanyám akkor én még körül is metéltetném magamat..... figyelj nem halsz bele , és egy lakás a mai helyzetben rohadtúl jól jön... gondolj bele, elmész egyetemre vagy mit tudom én hova.. lesz egy csajod akárkid , egyből tudod hova vinni.... én itt vagyok 20 évesen és itthon lakom nyáron, évközben meg koliba de ha lenne egy lakásom áh.. elindíthatnám az életemet....

nem halsz bele ember ne légy hülye.

2013. júl. 28. 01:14
 16/28 anonim ***** válasza:
45%

Egy házért oda lennék az egyházért!

Kérdező, nem cölibátust kérnek tőled a szüleid, hanem, hogy egy óra hosszat járj a nagyi kedvébe. Oks, ne tedd meg, de aztán ne várd, hogy a szüleid vesznek majd neked házat. Azt meg most borítékolom, hogy önerőből a büdös életbe nem fogsz venni, mert nem arra tart a világ. Sokan tíz évet adnának az életükből, ha a helyedben lennének, te meg itt hisztizel? Inkább adj hátlát a sorsnak.

2013. aug. 6. 17:05
 17/28 anonim válasza:
89%
Szánalmas az emberi faj... Mindig is azt tartottam a legfontosabbnak, hogy önmagunk legyünk, senki és senki érdeke, még önérdek miatt semm mennék el megkeresztelkedni, ha nem akarok... Persze párizs egy misét megér, de ez ellenkezik az elveimmel..
2013. aug. 25. 08:35
 18/28 anonim ***** válasza:
21%

Hű, én most olyan jót nevettem :) Amikor a fagyi visszanyal.

És a korlátok nélkül nevelt liberális szemléletben felnőtt gyermek nemet mond, mert eddig is megtehette, ez után is megteszi, mert ő nem köt kompromisszumot, ő nem alkalmazkodik, ő nem fog úgy ugrálni, ahogy a szülők, nagyszülő vagyis a család ezt elvárják tőle...

Hajrá, így tovább, állj is ki az elveid mellett, mi az, hogy neked ilyen feltételt szab valaki!

:)

2013. aug. 25. 09:00
 19/28 anonim válasza:
78%
Te ezt nem érted... Ha elfogadja a házat a miséért cserébe, az azt jelenti, hogy képes vagy eladni magad és az elveidet anyagi érdekekért. Tehát megvehető a becsületed, az elveid, az akaratod, minden... Na ezekkel az elveimmel ellenkezik teljesen a dolog... Persze aki nem becsületes, és "lefizethető" az nyugodtan adja el magát, és legyen egy tipikus emberi lény...
2013. aug. 26. 01:57
 20/28 anonim ***** válasza:
51%

De mi az hogy eladni magát barátom? Most nagy cucc a nagymuternek lesz egy jó napja na bumm.. ő meg kap egy lakást.... nem a lelkét adja oda Lu-nak.... Jee de lázadjunk, mondjuk azt a 80+ nagyanyánknak aki kedvességből adna egy lakást, csak arra kér hogy lebérmákozzunk... jeee faszák vagyunk megmondtuk neki hogy mi akkor sem...

hülyék

2013. aug. 26. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!