Komolyan, csak nekem van ilyen nagymamám?
Figyelt kérdés
Szeretem, imádom őt és persze ő is szeret minket, de egyszerűen nem lát szívesen. Évente ha kétszer megyünk hozzá, akkor már sokat mondok. Felajánljuk neki a fűnyírást, gyomlálás, házban való segítést, stb, de neeeeem, ő inkább egyedül akar mindent.
Most miért olyan nehéz ha én is lemegyek kicsit? Mások hónapokat töltenek a nagymamánál nyári szünidőben, én meg majd augusztusban megyek le egy hétre. Hát szuper.
Nekem ott barátaim is vannak....sőt, a barátom is ott lakik, de ha nem mehetek nem tudunk találkozni. :(
Szerintetek miért ilyen a nagymamám? Mit tehetnék? Annyira fontos lenne...
16L
2013. jún. 26. 08:47
11/11 A kérdező kommentje:
jó, persze, én sem mondtam, hogy a barátomnál akarok aludni... :D
2013. jún. 27. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!