Komolyan, csak nekem van ilyen nagymamám?
Szeretem, imádom őt és persze ő is szeret minket, de egyszerűen nem lát szívesen. Évente ha kétszer megyünk hozzá, akkor már sokat mondok. Felajánljuk neki a fűnyírást, gyomlálás, házban való segítést, stb, de neeeeem, ő inkább egyedül akar mindent.
Most miért olyan nehéz ha én is lemegyek kicsit? Mások hónapokat töltenek a nagymamánál nyári szünidőben, én meg majd augusztusban megyek le egy hétre. Hát szuper.
Nekem ott barátaim is vannak....sőt, a barátom is ott lakik, de ha nem mehetek nem tudunk találkozni. :(
Szerintetek miért ilyen a nagymamám? Mit tehetnék? Annyira fontos lenne...
16L
Akkor nem is a nagymamádat akarod látni, hanem a pasidat.
Gondolom a nagyi is tudja, hogy számító kis perszóna vagy. Légy őszinte, mert ez így gáz.
jah értem... a nagyi lásson téged szívesen, meg akarja hogy elmenjél hozzá, de te meg csak azért hisztériázol, hogy hogy tudsz így majd randizni a csávóddal... nem is azért mert nem tudsz együtt lenni a nagymamával.
ez így szerinted fair dolog? így én se akarnám, ha lejönnél...
milyen a kapcsolata a szüleiddel? Lehet nem túl jó, és emiatt titeket sem lát szívesen.
Vagy egyszerűen csak nem gyerekbarát.
Vagy sajnos sokan vannak, akik azt gondolják, h az unoka csak a pénzét akarja elvenni, ezért nem látja szívesen.
Bármi lehet. Próbáld meg vele, vagy a szüleiddel beszélni erről.
Már nem is azért, de a barátomat csak délutánonként látnám pár órára. Egész nap a nagymamámmal lennék (mert szeretnék is), segítenék neki, a társasága lennék stb.
Köszönöm a válaszokat.
Abba azért gondolj bele, hogy egyrészt anyagilag is megterhelő 16 éves lány tartása, másrészt nem tudom mennyi idős, de fárasztó is lehet.
Idősebb emberek megszokták a magányt nehéz nekik ha kizökkentik belőle. Ezt meg kell értened, ettől még biztos, hogy szeret
1.Lehet, hogy a mami nagyon magának való.
2.Lehet, hogy mégsem szívlel annyira titeket.
valamit nem értek. ha valakinek pasija van, akkor az nem csak egy nyárra, nem csak 3 hétre szól...
a khm... barátodnál nem tudsz ottaludni?
Köszönöm a válaszokat. :)
Nem...sajnos nem engedik, hogy ott aludjak a barátomnál, pedig még nem tartunk a szexualitásnál...
De megbeszéltem velük végül és mehetek most is egy pár napra. Hihetetlenül feldobódtam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!