Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Komolyan, csak nekem van...

Komolyan, csak nekem van ilyen nagymamám?

Figyelt kérdés

Szeretem, imádom őt és persze ő is szeret minket, de egyszerűen nem lát szívesen. Évente ha kétszer megyünk hozzá, akkor már sokat mondok. Felajánljuk neki a fűnyírást, gyomlálás, házban való segítést, stb, de neeeeem, ő inkább egyedül akar mindent.

Most miért olyan nehéz ha én is lemegyek kicsit? Mások hónapokat töltenek a nagymamánál nyári szünidőben, én meg majd augusztusban megyek le egy hétre. Hát szuper.

Nekem ott barátaim is vannak....sőt, a barátom is ott lakik, de ha nem mehetek nem tudunk találkozni. :(

Szerintetek miért ilyen a nagymamám? Mit tehetnék? Annyira fontos lenne...

16L

2013. jún. 26. 08:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Akkor nem is a nagymamádat akarod látni, hanem a pasidat.

Gondolom a nagyi is tudja, hogy számító kis perszóna vagy. Légy őszinte, mert ez így gáz.

2013. jún. 26. 09:09
 2/11 anonim ***** válasza:
41%

jah értem... a nagyi lásson téged szívesen, meg akarja hogy elmenjél hozzá, de te meg csak azért hisztériázol, hogy hogy tudsz így majd randizni a csávóddal... nem is azért mert nem tudsz együtt lenni a nagymamával.

ez így szerinted fair dolog? így én se akarnám, ha lejönnél...

2013. jún. 26. 09:09
 3/11 anonim ***** válasza:
68%

milyen a kapcsolata a szüleiddel? Lehet nem túl jó, és emiatt titeket sem lát szívesen.

Vagy egyszerűen csak nem gyerekbarát.

Vagy sajnos sokan vannak, akik azt gondolják, h az unoka csak a pénzét akarja elvenni, ezért nem látja szívesen.

Bármi lehet. Próbáld meg vele, vagy a szüleiddel beszélni erről.

2013. jún. 26. 09:11
 4/11 A kérdező kommentje:

Már nem is azért, de a barátomat csak délutánonként látnám pár órára. Egész nap a nagymamámmal lennék (mert szeretnék is), segítenék neki, a társasága lennék stb.

Köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 26. 09:14
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Abba azért gondolj bele, hogy egyrészt anyagilag is megterhelő 16 éves lány tartása, másrészt nem tudom mennyi idős, de fárasztó is lehet.

Idősebb emberek megszokták a magányt nehéz nekik ha kizökkentik belőle. Ezt meg kell értened, ettől még biztos, hogy szeret

2013. jún. 26. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:

1.Lehet, hogy a mami nagyon magának való.

2.Lehet, hogy mégsem szívlel annyira titeket.

2013. jún. 26. 09:25
 7/11 anonim ***** válasza:
47%

valamit nem értek. ha valakinek pasija van, akkor az nem csak egy nyárra, nem csak 3 hétre szól...

a khm... barátodnál nem tudsz ottaludni?

2013. jún. 26. 09:40
 8/11 Salx Narval ***** válasza:
50%
Ne legyetek már ilyenek, miért kellene egy 16éves nagylánynak egész nap a nagyanyja szoknyáján ülni? Az én 13 éves kislányom is sokat segít a nagyiéknak, bevásárol, kerti munka, főzőcske, délután pedig együtt játszik a környék gyerekeivel, vagy elmegy biciklizni.Két nap után megölné az unalom és állítom az öregeknek is jó egy kis csend otthon. Szerintem beszélj a nagyiddal, mond el neki mit szeretnél és meglátod, hogy fogadja a hírt.
2013. jún. 26. 09:49
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :)

Nem...sajnos nem engedik, hogy ott aludjak a barátomnál, pedig még nem tartunk a szexualitásnál...

De megbeszéltem velük végül és mehetek most is egy pár napra. Hihetetlenül feldobódtam! :)

2013. jún. 26. 11:01
 10/11 Salx Narval ***** válasza:
Na, azt azért én sem engedném, hogy ott aludj a barátodnál.:D A randik rendben vannak, de korainak látom még az ágyra járást. Ha látják majd, hogy komolyak a szándékaitok és kellő tisztelettel vagytok egymás irányában, erre sem kell már sokat várni, de addig legyetek türelemmel.
2013. jún. 27. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!