Mit tegyek nagyimmal? Rengeteg nyugtatót szed!
Nagyon kis dolgokon kis rettenetesen felidegesíti magát!
Pl.: azon, hogy nagypapám másfajta szalvétát akart venni, mint amilyet ő akart!
És ha ilyenek történnek, akkor szinte mindig rohan bevenni a nyugtatót! 68 éves
Mit tehetnék, mert aggódok érte!
ui.: már próbáltam vele beszélni erről, de azon is felidegesítette magát!
14/f
Nem tudsz vele semmit csinálni, hiszen mint írtad, senkire sem hallgat. Akarata ellenére senkit nem lehet meggyőzni.
Részéről a nyugtató szedése valahol azt közvetíti felétek, hogy "na látjátok, már megint felidegesítettetek, nem azt csináltátok, nem úgy léteztek, ahogy kértem".
Nehéz megtenni, de ne reagáljatok a dühkitöréseire.
Ez nem más mint érzelmi zsarolás.
Velem is pont a nagyim játszotta ezt. Ami a vicces, hogy nem is xanax volt. A szomszéd szívbeteg nénitől kapott egy üvegcsét pisimintának, és ebbe tictacot tett.
Hamar rájöttünk, ugyanis én szóltam anyukámnak (meglepődött) és ő meg elment beszélni a háziorvossal, hogy a mama nem rendeltetésszerűen szedi a nyugtatót. A háziorvos meg nézett egy nagyot, mert a mama nem kapott soha.
Javaslom, dumálj te is a háziorvosotokkal, aki felírja neki, hogy nem úgy szedi ahogy kéne, hanem össze-vissza, és zsarol vele titeket.
Erre elég keményen rá lehet szokni. Barátnőm járt így, a vizsgadrukk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!