Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Én vagyok a hibás?

Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Németországban élünk a férjemmel, van egy kisfiunk, aki most 14 hónapos. Megegyeztünk a férjemmel h karácsonyra nem fogunk hazamenni, mert szerintük a gyerek még túl kicsi ehhez.

Anyukám teljesen kiakadt h nem mentünk.

Tényleg a mi hibánk?

27N

dec. 28. 15:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
10 igen minden gyerek egyforma🙄 ha a tied elvolt a többi x millió gyerek is..olyan nincs mint az enywm pl hogy csak aludva van el, az meg kb 1 óra
dec. 29. 10:14
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

szerencsére mások nem mimózát nevelnek, hanem gyereket

dec. 29. 16:14
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Miért kellene utazni alsó hangon 1300-1500 km-t, csak hogy anyuci ne sértődjön meg?

1200 km-re élünk, eszem ágában nincs pont karácsonykor, a 2000 ember között 12 órát vonatozni, sem levezetni ennyit, pedig nekem gyerekem sincs.

tegnapelőtt 08:13
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Mellesleg ti is éppolyan messze éltek tőlük, mint ők tőletek. Miért nem ők utaznak?

Ja, mert ilyesmi szóba se jöhet, alap, hogy ti rángassátok a 14 hós gyereket, csak mert nekik luxus felülni egy repcsire - nyilván sokkal egyszerűbb egy ekkora gyerekkel utazni (sarcasm). Hát persze.

Szrd le, kérdező, ha megsértődik, az még mindig az ő baja, nem a tiéd.

tegnapelőtt 08:15
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és mielőtt valaki beszólna, a repülő alsóhangon 4-500 chf karácsonyi időszakban EGY főre, fapadossal "csak" 300 :D Ismétlem, egy főre.
tegnapelőtt 08:16
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

10-es, szerintem te életedben nem vezettél le alsóhangon 12, de inkább 15 órát egy kisgyerekkel, aki miatt átlag háromóránként meg kell állni, szóval alaphangon kétnapos móka, és örülj, hogyha nem kezd el ordítani nagyjából az út tizedénél, mert már akkor kivan a f.a 😉😁

Könnyű okoskodni, felnőttként sem vezetnék le 15 órát úgy sem, hogy "megalszunk valahol", nem még egy gyerekkel a hátsó ülésen.

tegnapelőtt 08:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Miért vezettem volna, amikor egyszerűbb vonattal hazamenni?

tegnapelőtt 10:50
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
12 te nem normális. Nem mimóza csak nem szobanövény mint a tied ezek szerint. Tudod van akinek mozgasigenye is van, és bekötve a kocsiba sz.rul érzi magát.
tegnapelőtt 12:46
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

#18 hallottal mar arrol, hogy nem csak autoval lehet kozlekedni?

A vonat pedig eleg kenyelmes, felszallsz az ejszakai vonatra pl es jot alszol, renggel pedig meg is erkeztel az uticelodra.

Valami IQ vizsgahoz kotnem a gyerekvallalast...

tegnapelőtt 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
#19, a legtöbb szülő IQ-vizsgálat nélkül is tudja (és ezt úgy hívják, hogy tapasztalat), hogy egy kisgyerek garantáltan nem fog egy jót aludni egy idegen helyen, egy mozgó vonatban. De legalább végig üvölti az utat, a többi útitárs legnagyobb örömére.
tegnapelőtt 12:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!