Én vagyok a hibás?
Németországban élünk a férjemmel, van egy kisfiunk, aki most 14 hónapos. Megegyeztünk a férjemmel h karácsonyra nem fogunk hazamenni, mert szerintük a gyerek még túl kicsi ehhez.
Anyukám teljesen kiakadt h nem mentünk.
Tényleg a mi hibánk?
27N
Szerintem nem, egyet értek hogy sok út lenne még a picinek.
Anyudék esetleg nem tudnak elmenni hozzátok?
Én már kisebbel is mentem Németországba,(szüleim élnek ott), vagy nyaralni egy hétre,, de vele lehetett, mert a kocsiban, babakocsiban, vendégségben, nagyon jól elvolt.
Nem borult a napirend, neki mindegy hol érte utol az evés vagy alvásidő, csak időben legyen.
A kistesó már nem ilyen rugalmas, még közel két évesen egy állatkert is megviselte.
Miatta nem megyünk mi sem, pedig idén már 3 éves.
Majd ha nagyobb lesz.
Én is éreztem egy kis sértődést,szívesen utazgaznék is, de nem fogom ráerőltetni.
Miért nem mennek a szülők??
Van családban hasonló helyzet, mikor úgy volt mentek a szülők. Nem tudnak nálatok lenni, mert pl nincs elég hely?? Ugyan ez volt eleinte ott is. Mentek valami panzióba, körbe néztek a környéken is már akkor és gond letudva. Nem ti vagytok a hibásak, hogy nem akarjátok a gyereket utaztatni ennyit.
Egy éves gyerekkel akár autóval/vonattal/repülővel nem túl megterhelő egy Németország-Magyarország út. Mi is megtettük nem egyszer.
Ezzel nem azt mondom, hogy muszáj lett volna hazajönni, csak rossz kifogás, lehet anyád is emiatt akadt ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!