Hogyan kezeljem a helyzetet már?
Figyelt kérdés
Nagymamám mindig jobban szerette a többi unokáját nálam. Anyukámat kinem állta sosem..megjegyzem ok nélkül, mert ilyen jó menyet ritka találni, mert anyukám nagyon sokat tűrt neki.. pl nem hagy érvényesülni mindenbe bele szól ha nem úgy csinálod ahogy szeretné duzzog, ocsmány flegma hangnembe beszél anyukámmal, aztán mikor anyukám sem hagyta magát és SZÉPEN helyretette, akkor sírt hogy anyukám így beszél mikor ő szépen elmagyarázta neki a helyzetet, ő meg úgy beszél az emberrel mint egy kutyával… mindenkinek megjátsza magát hogy ő milyen kedves, közbe hallottuk a saját fülünkkel, hogy kibeszél minket másoknak.. de miért? Sokkal többet foglalkozunk vele mint a 2 lánya. Anyukám mindig meghallgatja beszélget vele normálisan ahhoz képpest is, hogy az esetek 80%ban undok velünk.. a 2 lánya jön megy lese szarják.. ő meg minket szar le, nem értem meg, egy ember hogy lehet ilyen az unokájával? Mert sose egy csepp szeretet nem mutatott felém, de undokságot azt nagyon is sokattegnap 17:57
1/14 A kérdező kommentje:
Én férjhez mentem, már nem élek abban a stresszben amit ő okozott, mert okozott rengeteget… önértékelési zavart, pszichologusnál voltam pánikbetegség miatt, azt gondoltam suli… de a pszichológus rávezetett arra, hogy ez valószínű gyermekkorból ered… anyukámat sajnálom mert apukám sosem akart elköltözni, előtte játsza a szépet hízeleg.. mindenkivel ezt csinálja de nekem már elegem van belőle
tegnap 18:02
2/14 anonim válasza:
Megszakítod vele a kaocsolatot és kész.
Nem látogatod, nem hívod fel, nem keresed, ha ő keres, megmondod, hogy nem vagy rá kíváncsi. Ennyi.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ti vele, vagy a közelében laktok. A demens öregek főleg azokkal undokoskodnak, akik a legtöbbet vannak velük.
4/14 A kérdező kommentje:
Volt egy idő, mikor anyukámmal össze vesztek, mert elmondta anyukámat mindennek engem is… aztán sírt hogy rosszul van, mindenki minket hibáztatott
tegnap 18:04
5/14 A kérdező kommentje:
3. Sajnos nem lehet arra fogni, hogy demens.. mert világ életében ilyen volt.. kiskorom óta.. nekünk sose mutatta ki hogy szeret.. mondjuk azért mert nem is szeret:)) nincs mit kimutasson
tegnap 18:05
6/14 anonim válasza:
Jézusom, minek ezen rinyálni évekig,???? Tönkrementek közben. Van mobilotok? Vegyétek fel, amikor szemétkedik. Annyit csinál meg veletek, amennyit ti hagytok neki.keményen visszaszólni, nem keresni a társaságát, ha lehet no contact.
7/14 A kérdező kommentje:
Egy udvaron lakunk.. de arra mar gondoltam, hogy felveszem… de en mar nem lakom otthon igy nehezebb
tegnap 19:10
8/14 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel nincs mit tenni. Vannak ilyenek, akik szélsőségesen viselkednek, mert csak szélsőséges érzelmi-hangulati viszonyok között érzik magukat komfortosan.
9/14 anonim válasza:
"Van mobilotok? Vegyétek fel, amikor szemétkedik"
Minek, minek játszmázni? Ez tök felesleges.
Nem kell tartani vele a kapcsolatot és kész.
Áruld már el, kérdezö, minek beszélsz és foglalkozol egy ilyen emberrel?
Költözzél el, mint más normális emberek, és akkor nem kell sehogy kezelni.
10/14 anonim válasza:
Ilyen mérgező kapcsolatból ki kell lépni. Anyukádat mi a fene gyerekkori traumája tartja ott?? Te is otthagyhatod, nyavalyogjon másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!