Hogyan dolgozzam fel a nagyapám halálát, aki nagyon fontos volt nekem? Egyszerűen nem tudom felfogni hogy már nincs többé. A nagymamámnak hogyan segíthetek jobban feldolgozni ezt a veszteséget?
Figyelt kérdés
A nagyapám 80 éves volt, mindenki imádta a családban, ezért ez mindenkinek nagy csapás volt. Az utolsó egy hónapban kórházban volt nagyon rossz állapotban, az is megviselt hogy így kellet véget érnie az életének. Ráadásul már úton volt a második dédunokája, nagyom nyomaszt hogy már nem láthatja őt :( A nagymamámat nagyon féltem, nem tudom hogyan dolgozza fel ezt a veszteséget :(nov. 10. 01:09
11/11 anonim válasza:
Lehet. De lehet, hogy nem. Szükségük lehet egymásra. Nem jó, ha külön-külön elvonulva, egyedül próbálnak meg túllenni a gyászon. Nem szabad tabuként kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!