FONTOS! Mit tegyek a nagymamámmal?
Tegyél széles ívben rá. Ő számodra egy idegen, hát miért nem viselkedsz vele úgy??? Én tuti be nem tenném od a alábam. Az utcán meg higgadtan, de megalázóan szólnék vissza. Pl.: én magának nem vagyok az unokája, ha jól tudom... Hadd hallják a többiek is, majd gyorsan leszokik arról, hogy a nyílt utcán szidalmazzon. Máshol meg alkalma se lenne, hozzátok nem jön, te nem mész.
Ennyi.
Miért utálja ennyire anyukádat?Wzt érdemes lenne megtudni.
De akkor is, ha őt utálja, nagyon nagyon infantilis, már-már szenilis viselkedésnek tűnik, amit csinál. Hány éves?
Annyit tehetsz szerintem, hogy előőször ezt így, haig leírtad, elmondod neki is, éretten, higgadtan, felnőtt módjára, h ne tudjon belekötni.
ímajd ha nincs változás a vislekedésésben, elmondhatod neki azt is, hogy a minimumon kívül nem szeretnél vele kapcsolatot tartani.Ugyanis valószínűleg neked van igazad!!
Nem hinném, h megérti, mert egy félbolond embernek tűnik, akinek nincs saját élete, és jobb dolga, mint a környezetében megkeresni a megfelelő bűnbakot, hogy okolni tudjon valakit a saját, számára nem kielégítő életéért.
e
Ez a bűnbak pedig te vagy.Ne hagyd, de csak okosan!
Annyira kell komolyan venni őt, mint ő komolyan vesz titeket.
Történeted kapcsán nekem egyik ismerősöm gyakran mondott gondolata jutott eszembe: "Hogy csapnám szét a bokáját egy rozsdás Romet lánccal!" :)
Ha legközelebb így beszél veled, mondd meg neki, hogy tudod mit mama, ezek után ne foglalkozzunk egymással, ha ennyire zavar, hogy én vagyok az unokád, inkább kerüljük el egymást, és mindkettőnk élete könnyebb lesz.
Ezek után tényleg kerüld el, ne találkozz vele, ne látogasd meg, ne beszélj vele.
Ha valaki ilyen, arra kár egy szót is vesztegetni. Vedd úgy, hogy nem is létezik.
Mintha a családomról nyújtottál volna tükörképet..:)
Én megoldottam a dolgot, nem megyek hozzá, ha nagyritkán átjön hozzánk tisztelettudó vagyok vele,de nagyon rideg. Már békén hagy,szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!