Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » FONTOS! Mit tegyek a nagymamám...

FONTOS! Mit tegyek a nagymamámmal?

Figyelt kérdés
Az apai nagyanyámról van szó. Aki már 35 éve azon van kiakadva h a szüleim összejöttek. ! unokája van mi hárman a tesonkkal és az unokatesonk. De ő csak unokatesonkat fogadja el. Régen ha oda mentünk mindig őt istenitette. Most odáig jutottunk h báttyáimat ugy ahogy elfogadja de velem borzasztóan viselkedik. Folyton örjöng meg lehord minden féle szar embernek a kiskutyáimat agyon akarta ütni mert h miért tartok kutyát házba. Soha be sem teszi hozzánk a lábát nem értem miért zavarja. Próbáltam h nem járok oda de akkor meg panaszkodik h rá sem nézek. Ma mentem volna neki segiteni a kerdbe erre elzavart és be sem engedett a kapun az utcán örjöngött velem ugy h már mindenki hallota. Mások előtt ő egy rém kedves ember csak épp az unokáival nem. Folyton örjöng velem az utcán számon kér hova megyek miért járok a másik nagymamámhoz stb. A másik nagyim nagyon kedves 8 unokája van de sosem kivételezik mindenkit imád és megértő napi kapcsolatban vagyunk vele. De ő persze őt is utálja meg őt is lehordja. Anyámnak nem köszön mert 35 éve utálja. Főiskolára járok de folyton azt mondja sosem végzem el mennyek le dolgozni ne tartassam el magam. Az unokatesom 12 milliós lakást kapott tőle mikor felvették fősulira én azt h egy szar vagyok. Nagyon bánt amit velem tesz mert sosem ártottam neki. szüleim dolgoznak én csinálom a háztartást mellete jól dolgozok senkinek nincs vele baja velem. A legszörnyübb mikor az utcán megaláz de sajnos nem tudom elkerülni a találkozást mivel muszály elmennem a házuk előtt ha valahova megyek. mit tegyek?
2010. márc. 21. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szerintem igaza van az elsőnek..amit csinál az már túl durva, szemesítsd őt a dolgokkal és talán ráébred mégis mit művel. ha pedig akkor is csak kioszt akkor pedig hagyjad nem érdemes ezzel foglalkozni...
2010. márc. 21. 12:41
 12/16 anonim válasza:
Az idös emberek már nem fognak változni amit egyszer a fejükbe vettek az már nem változik sajnos.Mindenképp apukádnak kell a sarkára állnia a védelmedben.Mond meg neki hogy viselkedik veled pedig Te segitökész vagy vele és kérd meg hogy határozottan szóljon rá hogy ha nem is szeret ne szégyenitsen meg az utcán és kevésbé érzékeltesse veled a hülyeségét.Apukádnak ki kell állnia melletted ha kell anyukádat is vond be!sok sikert
2010. márc. 21. 12:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Én tuti visszaüvöltenék neki, meg amikor beszól valamit, akkoris, de keményen minden sérelmet. Ezt eljátszod ötször hatszor, aztán rá fog jönni, hogy ő ég be a nyilvános családi vitákkal. Ebben a korban nagyon fontosnak tartják, hogy mit szólnak mások, szóval abba fogja hagyni a cirkuszolást.
2010. márc. 21. 13:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem elejét, az ilyen vitáknak, hogy szépen csendesen elmondtam neki, hogy az összes viselt dolgát, és a család történetét megírom egy könyvben, ha még egy cirkusz lesz. Azóta csöndben van.
2010. márc. 21. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
A férjem családjában szóról-szóra ugyanez történt. Csak annyit tudsz tenni, hogy elkerülöd. Ilyen emberekre ne vesztegesd az idődet! Menj más úton vagy ne állj meg, ha úgyis máshová mész, dolgod van, és ezt meg is mondhatod. Hidd el, az ilyen emberek nem változnak meg.
2010. márc. 21. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak nyilvánosan találkozz vele, ha fontos neki a látszat, hadd égesse magát az őrjöngésével.
2010. márc. 21. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!