Most egyek 5. -be az átalánosba. És szeintetek nagyon gáz hogy még a nagymamámmal alsszok?
Azér alszok még vele mer neki lebontották a házát:(
És hozzám szálásolták be.
majd amikor már tudsz helyesen írni, akkor elgondolkozhatsz rajt, hogy mennyivel vagy jobb nála, és megérdemli-e, hogy vele alszol.
HUZZAL ALUDNI
IGEN utolsó válaszolónak igaza van! Hát hogy képzelted ezt?
Hogy több vagy egy Másik személynél? aki a családod tagja?
Ennyi erővel, te meg nem vagy Méltó hogy a házban aludj! Ez Körülbelül olyan! És akinek nincs nagyszülője? Aki nem is ismerte? Képet nem látott róla? Az örülne ha akár 1 szer látná, nem hogy vele aludjon! Te meg még nagyszülőre sem vagy méltó, ha nem tiszteled , meg nem becsülöd meg! Hát mitképzelsz magadról!...
Hagyjátok már szegényt! Én megértem, hisz a suliban annyit, de annyit piszkálják az embert, mindenféle apró dolog miatt, nem csodálom, hogy ez megfordult a fejében.
Nem, nem gáz, nyugi.
Nem gáz.
Én pl. 24 évesen a tesómmal alszok, mert nincs még külön szobám.
Amikor meg jön hozzánk a barátom megoldjuk valahogy.
Nem kell félj, nem gáz. Meg amúgy is... kinek mi köze van ahhoz, hogy te kivel alszol?
Én 20 éves vagyok, most várom a babámat, és még egy ideig anyukámmal alszok, na és?!? Kényelmesebb az az ágy :)
Ne foglalkozz ilyesmikkel :)
Nem gáz, ha lebontották a házát természetes, hogy segítetek rajta.
Én nem értem a korosztályodat. Az én időmben is volt piszkálódás, cikizés a suliban, de jobban tudtuk kezelni. Nem kaptunk se sírógörcsöt, nem rohantunk árulkodni, és nem emésztettük magunkat ezen hónapokig.
Már most félsz attól, hogy majd valaki mit fog szólni?
Szerintem meg jó lesz.
A nagymamák tök jól főznek, finom sütiket csinálnak. :-))
Szerintem nem kell ezt tudni senkinek.
Nem gáz, mert sajnos az élet hoz olyan helyzeteket amit máshogy nem lehet megoldani.
Biztos nem fog így maradni hosszú távon, hisz a nagymamádnak sem hiszem, hogy kényelmes így a helyzet. :)
De addig amíg ott van örülj neki, és ne éreztesd vele, hogy frusztrál a dolog. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!