Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tudok rendőri kísérletet kérni?

Tudok rendőri kísérletet kérni?

Figyelt kérdés
Vettem házat magamnak és a gyerekemnek. Apumnál éltünk viszont nem engedik el a gyerekemet. Apám nekem akar jönni és fenyegetőzik. Azért tartsák ott a gyereket mert tudják hogy én dolgozok és eltartok mindenkit még az asszonyát is.Míg ott voltam folyamatosan lehúztak pénzel engem. A rendőrség tud ez ügyben tenni valamit? Nem merem elvinni egyedül félek hogy nekem jönnek részegen.
okt. 29. 10:38
1 2 3
 21/28 Kroms ***** válasza:
54%

Jó látni, hogy ilyen élénk a fantáziád... Nem kognitív disszonancia, hanem logikus következtetés, amit írunk. Ha egyszer annyit tudunk, hogy minden pénzét elvették az illetőnek, de most mégis házat készül venni, akkor talán jogunk van megkérdőjelezni a dolgot.

Valami lakhatásra alkalmatlan romhalmazt biztos lehet találni 5 misiért, de normális házat nem. Normális helyen (ahol van munka is, és nem gyilkolnak le az első éjszaka a helyiek) pedig még egy üres telket sem.

okt. 29. 17:51
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
21. Nem, nem készül. Vett. Első mondat. Érdemes lenne nemcsak a kognitív disszonancia, hanem a funkcionális analfabétizmus jelentésének is utánanézned, mert mindkettővel rendelkezel. Semmiféle logikus következtetést nem lehet levonni. Ugyanis mindenki a saját szemüvegén lát dolgokat. Én valószínűleg szerencsés vagyok, mert van többféle szemüvegem. Nemcsak egy, mint neked.
okt. 29. 18:17
 23/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a kérdésnek ez az előzménye:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Ott felvázolt egy hitelezési konstrukciót, hogy hogyan fog házat venni, bár a válaszolók kételkedtek ebben. Nem tudom, hogyan és mit sikerült azóta.

A kérdező apja és annak a felesége valószínűleg nagyon lepukkant helyen élnek, olyan helyeken vannak 4-5 milliós házak. Ha beírjátok az ingatlan.com-ra, van egy jópár, van amelyik árveréses, de van amelyik az ellhelyezkedése, a szomszédság és a rossz állapot miatt annyi.

okt. 29. 18:27
 24/28 anonim ***** válasza:
94%

3 evvel ezelott 4,5 millioert vettem hazat egy bekes megyei nagykozsegben. 15 km-re van a varos, de Csongrad megye is kozel van. A hazat nem kellett felujitani, koltozheto allapotban vettuk meg, nem volt lelakva.

Errefele ennyibol siman lehet normalis allapotu hazakat venni.

okt. 30. 06:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Miért pont rendőrökön akarsz kísérletezni? :O
okt. 31. 12:36
 26/28 Kroms ***** válasza:

Nem véletlen, hogy átmentél szőrszálhasogatásba, mert láthatóan nincsenek valódi érveid. Teljesen mindegy, hogy "venni készül", vagy "vett", mert az esemény mindkét esetben azután történt, hogy megunta, hogy kifosztja az apja. Vagyis abból a szempontból, hogy miből tudott volna venni házat, teljesen mindegy. Úgyhogy jó lenne, ha te meg a ködösítés és a mellébeszélés jelentésének néznél utána.

Na, ja, a keleti határ-menti megyékben, ahova lényegében az költözik, aki már lemondott egy jó élet reményéről... Amúgy az utóbbi 3 év alatt is ugrottak az árak, nem is keveset.

nov. 1. 20:22
 27/28 anonim ***** válasza:

26: a megye tobbsege a korhazakban meg a kozeli gyarakban dolgozik, helyi szinten nem is rossz penzert. En kozel felmillioval vagyok itthon cseden, itteni viszonylatban ez kiemelkedonek szamit.

De nem akarom szetoffolni a kerdest.

nov. 2. 09:47
 28/28 Kroms ***** válasza:

Nyilván mindenhol vannak elvétve élhetőbb települések is.

nov. 12. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!