Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tudok rendőri kísérletet kérni?

Tudok rendőri kísérletet kérni?

Figyelt kérdés
Vettem házat magamnak és a gyerekemnek. Apumnál éltünk viszont nem engedik el a gyerekemet. Apám nekem akar jönni és fenyegetőzik. Azért tartsák ott a gyereket mert tudják hogy én dolgozok és eltartok mindenkit még az asszonyát is.Míg ott voltam folyamatosan lehúztak pénzel engem. A rendőrség tud ez ügyben tenni valamit? Nem merem elvinni egyedül félek hogy nekem jönnek részegen.
okt. 29. 10:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
Simán, nem is kérdéses. Te vagy a gyámja gondolom egy az, kettő, ha részegesek akkor semmi keresnivalója egy gyereknek abban a környezetben. Nem tudsz egy olyant esetleg csinálni, hogy a gyereket az ovibol/ suliból elviszed magaddal és azzal kalap?
okt. 29. 10:50
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

Tudja, hogy hol vettél magadnak házat? (Remélem, nem azon a környéken, ahol ő is lakik..!)

Mekkora a gyerek? Miért éltél apádnál? A gyerek apja hol van a történetben?

okt. 29. 10:50
 3/28 A kérdező kommentje:
A gyerek apja meghalt. Így nem tudtam hova menni. Dolgoztam dolgoztam de mind lehúzták rólam. Nehezen tudtam intézni házat is. Azt is titokban.
okt. 29. 10:55
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Értem. Akkor ismét a kérdés. Tud róla, hogy hol fogsz eztán lakni?

Válasz a te kérdésedre: nem, a rendőrség nem fog segíteni. Egyelőre. Viszont kérhetsz a bíróságtól távoltartási végzést - bizonyítékaid legyenek!! -, és ha annak ellenére megy hozzátok balhézni, azzal már hívhatod a rendőrséget.

okt. 29. 11:08
 5/28 anonim ***** válasza:
95%

Osszeszeded a cucciadat es mentek. Ha balheznak, na akkor kell kihivni a rendoroket, de kisergetni nem fognak :D

Amugy meg menjetek nyugodtan.

okt. 29. 11:37
 6/28 anonim ***** válasza:
45%
A rendőrség utólag aktív amikor késő , te se legyél naív vegyél CR vagy PV sprayt tarsd magadnál és fújd képen 1,5 -2 méterről ha támadna .
okt. 29. 12:02
 7/28 Kroms ***** válasza:
40%
De szeretnék én is pénz nélkül házat venni...
okt. 29. 12:03
 8/28 anonim ***** válasza:
58%
#7, ott a hitel. Nyugodtan.
okt. 29. 12:07
 9/28 Kroms ***** válasza:
59%

20% önrész min. kell ahhoz is.

okt. 29. 12:11
 10/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem semmi fizud lehet, hogy miután eltartottál mindenkit meg lehúzták minden pénzedet még így is vettél egy házat egyedülálló anyaként. Felénk ezt úgy mondják, hogy cool story bro.
okt. 29. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!