Tudok rendőri kísérletet kérni?
Figyelt kérdés
Vettem házat magamnak és a gyerekemnek. Apumnál éltünk viszont nem engedik el a gyerekemet. Apám nekem akar jönni és fenyegetőzik. Azért tartsák ott a gyereket mert tudják hogy én dolgozok és eltartok mindenkit még az asszonyát is.Míg ott voltam folyamatosan lehúztak pénzel engem. A rendőrség tud ez ügyben tenni valamit? Nem merem elvinni egyedül félek hogy nekem jönnek részegen.okt. 29. 10:38
1/28 anonim válasza:
Simán, nem is kérdéses. Te vagy a gyámja gondolom egy az, kettő, ha részegesek akkor semmi keresnivalója egy gyereknek abban a környezetben. Nem tudsz egy olyant esetleg csinálni, hogy a gyereket az ovibol/ suliból elviszed magaddal és azzal kalap?
2/28 anonim válasza:
Tudja, hogy hol vettél magadnak házat? (Remélem, nem azon a környéken, ahol ő is lakik..!)
Mekkora a gyerek? Miért éltél apádnál? A gyerek apja hol van a történetben?
3/28 A kérdező kommentje:
A gyerek apja meghalt. Így nem tudtam hova menni. Dolgoztam dolgoztam de mind lehúzták rólam. Nehezen tudtam intézni házat is. Azt is titokban.
okt. 29. 10:55
4/28 anonim válasza:
Értem. Akkor ismét a kérdés. Tud róla, hogy hol fogsz eztán lakni?
Válasz a te kérdésedre: nem, a rendőrség nem fog segíteni. Egyelőre. Viszont kérhetsz a bíróságtól távoltartási végzést - bizonyítékaid legyenek!! -, és ha annak ellenére megy hozzátok balhézni, azzal már hívhatod a rendőrséget.
5/28 anonim válasza:
Osszeszeded a cucciadat es mentek. Ha balheznak, na akkor kell kihivni a rendoroket, de kisergetni nem fognak :D
Amugy meg menjetek nyugodtan.
6/28 anonim válasza:
A rendőrség utólag aktív amikor késő , te se legyél naív vegyél CR vagy PV sprayt tarsd magadnál és fújd képen 1,5 -2 méterről ha támadna .
7/28 Kroms válasza:
De szeretnék én is pénz nélkül házat venni...
10/28 anonim válasza:
Nem semmi fizud lehet, hogy miután eltartottál mindenkit meg lehúzták minden pénzedet még így is vettél egy házat egyedülálló anyaként. Felénk ezt úgy mondják, hogy cool story bro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!