Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tudok rendőri kísérletet kérni?

Tudok rendőri kísérletet kérni?

Figyelt kérdés
Vettem házat magamnak és a gyerekemnek. Apumnál éltünk viszont nem engedik el a gyerekemet. Apám nekem akar jönni és fenyegetőzik. Azért tartsák ott a gyereket mert tudják hogy én dolgozok és eltartok mindenkit még az asszonyát is.Míg ott voltam folyamatosan lehúztak pénzel engem. A rendőrség tud ez ügyben tenni valamit? Nem merem elvinni egyedül félek hogy nekem jönnek részegen.
okt. 29. 10:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%
Szemelyi kolcsonnel nem kell onero.. es azert 4-5 milliobol lehet mar hazat venni.. csak kerdes hogy ott azon a helyen milyen a megelhetes
okt. 29. 12:43
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

Kemény nézni, ahogy mindenkiben beindul a kognitív disszonancia, ha olyan dolgot olvas, ami SZÁMÁRA!!! lehetetlen. Mert nem látott, tapasztalt olyat.

Közötök sincs hozzá, honnan van a pénze. Lehet külföldön volt, az is lehet, hogy külterületen egy kis ház, mert van egy ismerőse, vele megegyeztek részletfizetésben. Lehet, hogy a munkahelye ad valami olyan hitelt, ami megfelel önerőnek (nekünk volt ilyen).

Kérdező. Távoltartásit kezdd el intézni, illetve nincs egy olyan ismerősöd, akivel oda tudsz menni elhozni?

okt. 29. 12:45
 13/28 anonim ***** válasza:
20%
4-5 millióból nem lehet házat venni, még egy kocsibeállót se. Aki 30 éve nem járt kint a lakásából az minek büfög bele?
okt. 29. 12:49
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Videken igen csak lehet venni 4-5 millioert.. sot az isten hatamogott 2-3 millioert is.. sot elmondom arveresen is
okt. 29. 12:53
 15/28 anonim ***** válasza:
49%
hogyne báttya, meg amit csak elképzelsz... :) :) :)
okt. 29. 12:55
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a gyámügyet keresd meg és kérdezd meg, hogy mit javasolnak ilyen esetre. Gondolom a gyerek gyámja te vagy, nem a nagyszülők, így a gyereknek veled kell lennie. Lehet, hogy kimennek veled a nagyszülőkhöz tisztázni az ügyet.

A rendőrök nem fognak kimenni kísérni, csak akkor avatkoznak közbe, ha verekedés van, vagy valaki veszélyben forog stb.

okt. 29. 13:47
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Bár lehet, hogy ha azzal hívod fel a rendőrséget, hogy elrabolták a nagyszüleid a gyerekedet, akkor kimennek.
okt. 29. 13:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Az nyilván a kísérlettől függ, nem valószínű, hogy komolyabb bemutatókhoz lenne bármilyen felszerelésük.
okt. 29. 13:54
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a gyerek gyámja te vagy, nem a nagyszülők,

A kérdező szülő, nem lehet gyám.

okt. 29. 13:55
 20/28 anonim ***** válasza:
Svedek vagytok mi?
okt. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!