Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A buszon nagyapám csúnyán...

A buszon nagyapám csúnyán lejáratott engem engem, és saját magát egy piti kis dolog miatt. Miért nem ismeri el?

Figyelt kérdés

Augusztus közepén együtt utaztunk busszal Szolnokra.

A jegyeket én vettem meg, nagyapa azon húzta föl magát, hogy a járat egy olyan faluba is betért, ahová korábban nem.

Kb tízen lehettek a buszon, nagyapa az új menetrend miatt ordítani kezdett. Engem is lehordott, hogy a jegyeket megvettem.

Cirkuszolt, már majdnem verte magát a földhöz.

A sofőr magasról tett az egészre.

A kirohanás végére már Szolnokon voltunk, ahol a leszállás után az Intersparba mentünk kajáért, ahol még mindig ordított.

Csak ezután nyugodott le.

Otthon elmondtam a szeme előtt mindenkinek, hogy mit tett.

Nagyanya eljött hozzánk, ő azóta egyedül van.

Harag terjeng a családban.

Egyszerűen nem hajlandó elismerni hogy bajai lehetnek.

Mit lehetne tenni?

Köszönjük!

okt. 2. 23:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%

Feltételezzük, hogy nem igaz a történet, mert semmi értelme - főleg a kiegészítő hozzászólással együtt.

- A "nagyanya" (= nagymama) az ő felesége, aki az eset miatt ott hagyta (átment hozzátok), de a kiegészítésben azt írod, nem jár hozzá. Akkor a felesége napok óta magára hagyta az öreget, mert rosszul viselkedett a buszon? Nem túl életszerű, mindenesetre háromszor kellett nekifutnom a szövegnek, hogy nagyjából összerakjam a történetet.

- És miért haragudott meg rá az egész család? Értem én, hogy kellemetlen volt a viselkedése, de ez is túlzott reakció.

- Kellemetlen helyzetbe hozott, ezért te viszonzásképp az egész család előtt megszégyenítetted? Itt nem csak a nagypapa viselkedés megkérdőjelezhető...

Egyébként meg: leírtuk, amit le lehetett, néhány soros írásból nem tudjuk megállapítani, hogy pszichés problémái vannak-e, de ha úgy történt a dolog, ahogy leírtad, az egész családot ráharagítottad, nos ezt nem kellett volna tenni.

okt. 3. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és hogy ráadásul augusztus közepe óta számkivetett lett EZÉRT az öreg, és azóta elhagyta a felesége? Ezt így végképp nem hiszem el.
okt. 3. 09:25
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem hurrogtak le, csak felismerték, hogy ugyanolyan a törtenet, mint a kolbászos nagypapa, és az sem volt hihető.
okt. 3. 09:39
 14/18 anonim ***** válasza:
93%
A következő nagypapis kérdés befosós legyen.
okt. 3. 09:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"Istenem, hogy,miért anonim ez az oldal......"

Beállításokban nyugodtan bekapcsolhatod, hogy mutassa a profilnevedet. ;)

okt. 3. 12:04
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Inkább azon kellene elgondolkodnod, miért érzed zsükségét minden három napban kamuzgatni.
okt. 3. 14:17
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
szerintem lehet,hogy hagyd rá,ő már ilyen marad. hamarabb szabadulsz a vitatkozásaiból,hisztikből, ha ráhagyod neki ezeket a dolgait.
okt. 3. 23:29
 18/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha igaz, és a papa nem volt mindig ilyen lehetetlen ember, akkor ez valami demencia vagy más pszichés probléma lehet.

De gondolom, voltak már hasonló húzásai, mert nem hiszem, hogy ennyiért a mama elhagyta volna. Inkább akkor amolyan utolsó csepp volt a pohárban

okt. 5. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!