A buszon nagyapám csúnyán lejáratott engem engem, és saját magát egy piti kis dolog miatt. Miért nem ismeri el?
Augusztus közepén együtt utaztunk busszal Szolnokra.
A jegyeket én vettem meg, nagyapa azon húzta föl magát, hogy a járat egy olyan faluba is betért, ahová korábban nem.
Kb tízen lehettek a buszon, nagyapa az új menetrend miatt ordítani kezdett. Engem is lehordott, hogy a jegyeket megvettem.
Cirkuszolt, már majdnem verte magát a földhöz.
A sofőr magasról tett az egészre.
A kirohanás végére már Szolnokon voltunk, ahol a leszállás után az Intersparba mentünk kajáért, ahol még mindig ordított.
Csak ezután nyugodott le.
Otthon elmondtam a szeme előtt mindenkinek, hogy mit tett.
Nagyanya eljött hozzánk, ő azóta egyedül van.
Harag terjeng a családban.
Egyszerűen nem hajlandó elismerni hogy bajai lehetnek.
Mit lehetne tenni?
Köszönjük!
Feltételezzük, hogy nem igaz a történet, mert semmi értelme - főleg a kiegészítő hozzászólással együtt.
- A "nagyanya" (= nagymama) az ő felesége, aki az eset miatt ott hagyta (átment hozzátok), de a kiegészítésben azt írod, nem jár hozzá. Akkor a felesége napok óta magára hagyta az öreget, mert rosszul viselkedett a buszon? Nem túl életszerű, mindenesetre háromszor kellett nekifutnom a szövegnek, hogy nagyjából összerakjam a történetet.
- És miért haragudott meg rá az egész család? Értem én, hogy kellemetlen volt a viselkedése, de ez is túlzott reakció.
- Kellemetlen helyzetbe hozott, ezért te viszonzásképp az egész család előtt megszégyenítetted? Itt nem csak a nagypapa viselkedés megkérdőjelezhető...
Egyébként meg: leírtuk, amit le lehetett, néhány soros írásból nem tudjuk megállapítani, hogy pszichés problémái vannak-e, de ha úgy történt a dolog, ahogy leírtad, az egész családot ráharagítottad, nos ezt nem kellett volna tenni.
"Istenem, hogy,miért anonim ez az oldal......"
Beállításokban nyugodtan bekapcsolhatod, hogy mutassa a profilnevedet. ;)
Ha igaz, és a papa nem volt mindig ilyen lehetetlen ember, akkor ez valami demencia vagy más pszichés probléma lehet.
De gondolom, voltak már hasonló húzásai, mert nem hiszem, hogy ennyiért a mama elhagyta volna. Inkább akkor amolyan utolsó csepp volt a pohárban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!