Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek jogosan szólnak...

Szerintetek jogosan szólnak bele mindenbe?

Figyelt kérdés

Úgy alakult, hogy kénytelenek vagyunk a szüleimnél lakni a 8 hónapos kisbabánkkal, amíg felújítjuk a házunkat. Minden áldott nap, megy a veszekedés, hogy “rendetlenség van, túl sokat mosok, miért használok ennyi öblítőt/mosószert stb, túl sokáig fürdök, túl sok kaját dobok ki (amit a saját fizetésünkből veszünk), túl drága pelenkát használok a gyereknek, miért nem adok neki abban a pillanatban üveges bébi ételt tápszer helyett, miért nem adok rá zoknit/nadrágot/sapkát stb” egyszóval MINDENBEN megy a kötekedés. Tényleg sokszor van rendetlenség, mert jön a kicsinek a foga és a szeparációs szorongás is beütött nála és amikor éppen alszik (általában napközben 2x 20-30 perceket), addig örülök, ha van időm enni pár falatot, de el mosogatni már nincs időm, mert sírva kel föl és onnantól fogni kell őt kézben és játszanom kell vele, szóval a tányért csak oda le teszem a konyha pultra. Kb még egy év mire készen lesz a házunk de szerintem én addig megbolondulok ebbe…

Valakinek van erre valami tippje?

szept. 27. 20:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
64%
Amikor atveszi a babat, akkor elmosogatsz? Mert ha nem, akkor elhiszem, hogy bosszanto lehet neki.
szept. 28. 12:44
 22/30 A kérdező kommentje:

A szüleimmel szemben van a felújítás és munkások sincsenek mert apukám egyedül csinálja a férjemmel. A férjem nem segít, max néha megfogja, de ő inkább dolgozik és utána fáradt.

Azt meg ne mondja meg nekem senki hogy meddig nem kellett volna gyerek. Adódott egy lehetőség, meghalt a papa nővére amire évek óta vártunk és megkaptuk a házat. Azt hittük a nő még kihúzza évekig, mert sajnos/nem sajnos nagyon nehezen halt meg.

A kaja kidobást azért nem értem, mert nem egy 800ftos csomag tésztából újítjuk fel a hazát amit kidobok.

szept. 28. 14:06
 23/30 A kérdező kommentje:
Házat*
szept. 28. 14:06
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

"...meghalt a papa nővére amire évek óta vártunk és megkaptuk a házat. Azt hittük a nő még kihúzza évekig, mert sajnos/nem sajnos nagyon nehezen halt meg."

Rendkívül szimpatikus lettél ezzel.

"A kaja kidobást azért nem értem, mert nem egy 800ftos csomag tésztából újítjuk fel a hazát amit kidobok."

Mint a lányom. Ő is ilyen okos ezen a téren. Mondjuk enki legalább még nincs gyereke és nagy eséllyel jóval fiatalabb, mint te. A 800ft-os tészta egy dolog. Azt kidobtad tegnap. Ma kidobsz egy 400 forintos valamit, holnap meg egy 1000forintos akármit. Egy hónapban legyünk nagyvonalúak, összesen mondjuk 5ezer, amit kidobsz. Az 60e egy évben. Abból lehetne mondjuk festéket venni.

szept. 28. 14:19
 25/30 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy utáltuk azt a nőt, mert a papámnak állandóan emlegetnie kellett mert lusta volt járni, meg etetnie kellett stb, meg állandóan a halálát kívánta a papának meg a mamának, pedig ki volt nyalva a sgge.

Ha meg nem dobom ki a kaját, azzal ugyanott vagyok. Igyis ugyis megvettem a boltban, tehát teljesen mindegy hogy megeszem vagy kidobom….nem sporolok azzal ha megeszem

szept. 28. 14:36
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

"Adódott egy lehetőség, meghalt a papa nővére amire évek óta vártunk és megkaptuk a házat. Azt hittük a nő még kihúzza évekig, mert sajnos/nem sajnos nagyon nehezen halt meg."

Undorító vagy. Remélem a te halálodat is így várják majd a rokonaid...

szept. 28. 14:47
 27/30 anonim ***** válasza:
68%

Tök mindegy mellé mindenféle körítés. Ha anyádék befogadtak téged gyerekestől, és még segíg is apád felújítani, az a minimum, hogy igenis igyekszel alkalmazkodni az ő szabályaikhoz a házukban köszönetképp a mostani hepciáskodás helyett.

Azt is mondhatták volna, hogy oldjátok mdg, ahogy akarjátok. Ha nem tudod letenni a gyerekedet, akkor rakjál rendet úgy, hogy a kezedben van, én is szoktam úgy pakolni, takarítani, mosogatógepet kipakolni. Ne legyél már ilyen élettelen.

szept. 28. 15:14
 28/30 A kérdező kommentje:

Miért lennék gusztustalan?

Mai világban 2 huszonévesnek, hogyan lenne esélye házhoz jutni? Kb sehogy. Az esély egyenlő a 0val…

Mikor végig hallgatom, hogy a nő egész nap kiabál és azt kívánja a nagyszüleimnek, hogy dögöljenek meg, akkor mit csináljak? Nyugtázzam, annyival, hogy öreg és bolond? Neki a tv-ben a román adó azt is be mondta, hogy nem kell neki adót fizetni. Na szerintetek?🤣

szept. 29. 08:17
 29/30 anonim ***** válasza:
72%

De azért a háza jól jött, nem? Miért nem költöztél oda akkor azonnal, és újítjátok menet közben, benne lakva, mint olyan sokan? Elvégre valamennyire lakható, ha a gyűlölt öregasszony is lakott ott... Csupasz pi-csára kicsit magasak az igényeid!

Csak szétteszed a lábad és várod a mannát mindenhonnan, de arra nem vagy képes, hogy más házát ne retkeld össze, hogy ha az hazaesik munkából, ne egy ganédomb fogadja? Úgy vágnálak ki, mint macskát sz-rni, elvégre van hova menned! Az, hogy nem elég kényelmes, hát...bocs. Ingyen volt, örülj ennek is, ott azt csinálsz, amit csak akarsz! Az, hogy minden mozdulatodba belekötnek, annak a jele, hogy k..vára zavarjátok őket, vedd már észre magadat! A felnőtt lét nem ott kezdődik, hogy mástól vársz mindent: házat és alkalmazkodást is.

szept. 29. 09:05
 30/30 A kérdező kommentje:
Nem tudok be koltozni abba a házba, mert olyan hugy szag van, hogy az kegyetlen🤣állandóan be psált meg beszrt a nő🤣esélytelen, hogy így beköltözzek a gyerekkel
okt. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!