A nagyszülőknek jobb a kapcsolat az unokával hogyha a lányuk gyerekéről van szó?
En mind a negy apos-anyossal tartok egy bizonyos tavolsagot, igen, meg a sajat szuleimmel is. Hamarosan erkezik a szuleim elso unokaja altalam, aposomeknak pedig az otodik unokajuk lesz. Viszont semelyikuket nem szeretnem hogy beleszoljanak az eletunkbe.
Engem az ilyen “felneveltem x gyereket 30-40 evvel ezelott” dumak nem hatnak meg, a kelletenel tobb idot egyik nagyszulovel sem szeretnenk eltolteni, ne tapadjanak rank.
És akkor a gyerekvállalás kategóriában csodálkoznak, miért akar kb. mindenki lányt és miért szomorú, akinek csak fiai vannak.
Vajon akik itt kommenteltek, hogy az ő anyjuk is jobb viszonyt ápol az unokákkal, mint a fiútestvérükével, ezek az anyák vajon a saját anyósaikat mennyire engedik kötődni az unokákhoz, mennyire tesznek megkülönböztetést a nagyszülők között?
Lány tesómnak van lánya aki hasonlít az anyjára(tesomra) meg anyámra(nagymamájára) is.
Szóval a gyerek,az anyja, meg nagymama hasonlítanak. Pláne hogy nők jobban is megérhetik egymást.
Ha nekem férfiként lesz fiam pl akkor meg lehet apám fogja szeretni jobban mert viszi tovább a nagy családi vért, nevet...
De nagy különbséget nem szabad tenni amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!