Joga van ehhez a nagyszülőnek?
Örökbefogadtunk egy kisfiút. A párom szüleivel soha semmi gond effelől. Várták az első perctől, mikor bejelentettük hogy az örökbefogadás mellett döntünk. Imádják egymást.
Az én szüleimmel más volt a tészta. Mindig is nehéz kapcsolatunk volt, alkoholisták, veszekedősek, engem gyakran pofoztak a legkisebb dolgokért is. Amikor megtudták, hogy nem lehet gyerekem, akkor közölték hogy nem vagyok igazi nő. Már jó pár éve nem tartjuk a kapcsolatot. Természetesen a gyermekem sem akarom ennek kitenni.
Most, 3 évvel a fiam megérkezése után kitalálták hogy mégis nagyszülők akarnak lenni és küldtek egy levelet hogy nagyszülői kapcsolattartàsra fognak kötelezni.
Megtehetik? Nem akarom hogy a gyerekem életének részei legyenek. Nem akarom, hogy ne lássam mit csinálnak vele. Ha mindenképp találkizni is akarnak, akkor is ott akarok lenni és felügyelni őket. Nem lehet rájuk bízni egy pohár tejet se.
Azt a levelet ügyvéd küldte?
Tuti csak fenyegetőznek, nem fogják végigcsinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!