Borzalmas, úgy félek, mit tegyek?
Nagyszüleim mindjárt 80 évesek. Nagyon félek, hogy mi lesz ha már nem lesznek. Most is ott aludtam náluk és sokszor gondolkodtam azon mi van, ha most vagyok itt utoljára. Tudom hogy ez az élet rendje, de én nem tudom elviselni a gondolatot. Ahogy ezt írom sírni tudnék. Nem szeretném őket elveszíteni.
Mit tegyek hogy ne gondolkoztak ezen?
Köszi a válaszokat
#2 ez sajnos nem lehet. Utalják ezeket a dolgokat, és sokkal jobban meg fognak ijedni, ha szembesítem őket hogy már en is gondoltam erre
Kérd meg őket, hogy meséljenek a kellemes múltbeli emlékeikről, mutassanak fényképeket, ha vannak, töltsetek együtt időt, beszélgessetek, zene, TV, ami érdekli és szórakoztatja őket, az mind jöhet.
Ha szeretnének elmenni valahova és nehéz nekik fizikailag, kísérd el őket.
Segíthetsz a mindennnapi otthoni dolgaikban is.
Nehogymár a halálukról kezdjél el beszélgetni, uramatyám, micsoda otrombaság!
80 évesen azért még nem kell meghalniuk, a 80 az új 70, vígan elélhetnek még 10 évet. És amúgy se halnak meg csak úgy uk-muk-fuk. Szerintem te általában szorongsz és bizonytalan vagy, és a nagyszüleid halálában ölt testet ez a szorongás. A kortárs kapcsolataidat, hobbijaidat kellene erősíteni.
#2 nem baj:)
Köszi mindenkinek a válaszát, próbálok nem ezen idegeskedni:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!