Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nagyanyám,és nagyapám nem...

Nagyanyám,és nagyapám nem fogadják el a kapcsolatomat, mert 2 éve nem vagyunk sem házasok,sem bejegyzett élettársi kapcsolat nincs, csak élünk egymással a párommal. Emiatt elhordanak mindennek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ráadásul bejelentettem,hogy nem akarok egyházi esküvőt, csak polgárit. Az sem tetszett. Mit mondjak ilyenkor? csapjam rá a telefont,és hagyjam ott őket,ha személyesen vagyok látogatóba?
2024. jún. 6. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
4%
Kamu. Már a kutyát nem izgatja a vallás. Még akik elhúznak templomba, azokat se.
2024. jún. 6. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
86%

Miért kellene bármit tenned azon kívül, hogy ignorálod őket?

Ők nem fognak megváltozni, szerintük ti nem vagytok egy pár, és sosorlhatnám, ilyen emberekkel meg minek szoros kapcsolatot tartani?

Exem anyjáék is fennakadtak azon, hogy

- együtt élünk

- nem lesz templomi esküvő ("miattam" - megmondtam, hogy én biztosan nem parádézok senki kedvéért)

- nem akarok gyereket

Közük? Semmi, a mi kettőnk élete az exemmel - nem véletlenül ex, mondjuk.

2024. jún. 7. 07:41
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire máshogy gondoljátok az életet, akkor ne találkozz velük. A barátait megválasztja az ember, a rokonait nem, de ha valaki ennyire bele akar szólni másvalaki életébe, akkor vagy helyre kell tenni, vagy meg kell vele szakítani a kapcsolatot. A harmadik választásod az, hogy behódolsz és úgy élsz, ahogy szerintük helyes.
2024. jún. 7. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!