elöregdett a társadalmunk,több a nyugdíjas mint a fiatal.nem meglepő,hogy dolgoznak nyugdíj után is.a mostani 30,40,50 es korosztály is fog majd szerintem.
2024. ápr. 29. 16:36
22/36 anonim válasza:
Édesapám 66 éves és dolgozik, pedig 700 000 Ft a nyugdíja. Egyszerűen így érzi magát hasznosnak, és tart attól, hogy otthon eltunyulna szellemileg.
2024. ápr. 29. 16:52
23/36 anonim válasza:
nálatok te vagy a hülyegyerek a családban?
2024. ápr. 29. 16:52
24/36 anonim válasza:
Nem tudum, de eszembe se jutna ezt másoktól kérdezni helyette. :E
2024. ápr. 29. 16:56
25/36 anonim válasza:
20-as. Értem amit mondasz, de ha valaki semmit nem akar betenni a közösbe akkor ne sírjon hogy nem kap vissza belőle.
2024. ápr. 30. 09:35
26/36 anonim válasza:
Teljesen abszurd ezzel jönni, amíg az, országban mindenki tudja, hogy akit minimálbérre jelentenek be, az bizony csalás.
Vagy, akit 4 órára jelentenek be.
A vállalkozók élvezik ennek hasznát, kizsigerelik az alkalmazottat, persze maguk után fizetnek rendes járulékot és mellette még jól is élnek.
Így persze a legjobb jól élni, mást tönkretenni, nyugdíját felélni.
2024. ápr. 30. 10:13
27/36 anonim válasza:
Hja... Vállalkozók..
Főleg a külföldiek!
Egy film jut errő eszembe..
Mark Walberg : Pain & Gain (izomagyak)..
"Én küzdeni hajtani, minden napomat a testem tökéletesitésénem szentelni.. Te idejönni országomba és Ámerika kitárni neked csinos kis fenekét, amíg az igazi piros fehér kékek tök csorón morzsák után száglászni..."
2024. ápr. 30. 11:06
28/36 anonim válasza:
25! Miről beszélsz?
Mi az, hogy nem akar?
Ha akarod ha nem levonják, rászámolják, behajtják!
Akár 10 szer 100 szor 1000 szer vissza pedig max ígéreteket kapsz...
Jobbról balra rakod a pénzt a zsebedben azon is illeték vagy szja van vagy mindkettő!
A 27% ot.(áfa) meg vond le minden alkalommal amikor fizetsz, mert a pénzed valójában csak 73%-ot ér vagy annyit se.
2024. ápr. 30. 12:08
29/36 anonim válasza:
Miért dolgoznak? Legnagyobb részüknél nincs normális családi kapcsolat, családi élet és menekülnek otthonról.Be ne beszéljétek már hogy valaki 65 éves koráig mélyszegénységben élt és ezután fog meggazdagodni?!
2024. ápr. 30. 12:29
30/36 anonim válasza:
A 71 éves kolegám nem tud magával mit kezdeni otthon. 50 év kamionozás után már kicsi neki a lakás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!