Nagymamám rég már csak szenved. Rossz vagyok, mert így érzek?
Aki az otthont javasolja, azt remélhetően, majd a csemetéi is bedugjàk az otthonba, ha megöregszik!
Kérdező, kinek mi adatott...
Látod, egy ismerősöm apja alig 60 évesen meghalt. Ereje teljében volt, vàllalkozó, a neje és gyerekei nem dolgoztak, mégis luxusban éltek. Hàt az ember összeesett a boltban, és annyi.... Nem szenvedett évekig
Nàluk az a baj hogy már nincs... Nàlatok meg hogy van, de így... Kinek mi jut. Sokszor ám nem véletlen mi jut...
#5 közel 6 éven át "kerülgettem" a több stroke-on át esett édesapámat aki a stroke következtében lebénult illetve a látása is rá ment,majd demens lett ez alatt az idő alatt én etettem,fürdettem,pelenkáztam szóval tudom hogy mit érez a kérdező és nem arról van szó hogy kerülgetni akarja
A másik hogy egy otthonban bármi történik felkészültebb emberek vannak a közelében akik erre szakosodtak
"már nem bírja a fájdalmat"
Mije fáj?
#8 Köszvényesek a lábai, annyira súlyos már, hogy ráállni is alig tud. A dereka/háta is fáj, emiatt aludni is szinte ülve szokott, mert fekve még rosszabb. Emellett cukorbeteg, vérnyomás problémái vannak, most pár hónapja valami idegrendszeri probléma is van, amire kapott frontint, ha nem veszi be akkor azért van rosszul, ha meg beveszi akkor olyan, mint, aki le van szedálva.
Idősek otthonáról hallani sem akar, amit megértek, de így meg rámegy totálisan a szüleim házassága is, folyamatosan veszekednek, mert bármennyire is csúnya ilyet mondani, elég nagy teher ez. Anyukámnak nincs testvére, így mindent Ő csinál vele kapcsolatban, apukám meg nem éppen együttérző (igaz, mamám mindig is utálta őt és áskálódott ellene, így én valamennyire megértem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!