Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Dolgozó 29 éves nő vagyok.nagy...

Dolgozó 29 éves nő vagyok.nagyszüleimmel élek. Normális dolog az,hogy a nagyanyám foylton azt akarja tudni,hogy mennyi pénzem van,és kutakodik a dolgaim között is,hogy mit vettem magamnak?

Figyelt kérdés
ha talál 1 könyvet,vagy smink cuccot,vagy bármit,akkor kiakad,hogy ne erre csesszem el a pénzemet..Adok a rezsibe is, mindenbe, segítek is munka után..akkor milyen alapon követelőzik rajtam? Minek vett magához kiskoromban, ha most meg azzal dobálózik,hogy én csak "megtűrtrt személy vagyok?Meg minek hoztunk ki a "zaciból, anyád meg éli világát?" Akkor milyen alapon várja el a segítséget? Elköltözni ne költözzek el,mert jajj így meg jajj úgy, ha meg ott vagyok,akkor zsarnokoskodnak fölöttem. Nekem semmi bajom sem lenne,ha ezt nem csinálnák velem..eszembe sem jutna albérletbe költözni,ha normálisan állnának hozzám. Hiszen nekik is csak jobb,hogy segít valaki,anyagilag és munkailag is,,de saját maguk üldöznek el..Miért?
2023. dec. 13. 12:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező hasonló helyzetben vagyok mint Te

En el akarok költözni albiba, lakotarsam lehetnel, ha gondolod

Más emberke is irhat, privatban is!

(Nem vagyok nő, nem dugibugi partiról van szo)

2023. dec. 13. 17:33
 22/36 anonim ***** válasza:
86%
Kontrollmániás. Szülőben is van ilyen. Költözz el albérletbe, ennél jobb nem lesz. Az érzelmi manipulációt meg engedd el a füled mellett.
2023. dec. 13. 17:54
 23/36 anonim ***** válasza:
92%
Megoldódni ez csak úgy fog mikor elköltözöl.
2023. dec. 13. 20:25
 24/36 anonim ***** válasza:
64%

19.

Az megvan hogy rengetegen élnek együtt a szüleikkel sőt még a nagyszuleikkel is?

Generációk együttélese nem egy újkeletű dolog.

Ha minden fél képes kompromisszumot kötni nagyon boldogak lehetnek.

2023. dec. 13. 22:38
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

"Ha minden fél képes kompromisszumot kötni nagyon boldogak lehetnek."

De nem egy toxikus családban.

2023. dec. 14. 05:59
 26/36 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom unja, hogy 60+ is még a szülőjét kell játszania valakinek
2023. dec. 14. 08:59
 27/36 anonim ***** válasza:
43%
Ezt írta a kérdező: "Adok a rezsibe is, mindenbe, segítek is munka után"
2023. dec. 14. 10:42
 28/36 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell velük élni, ennyi a nagy helyzet.
2023. dec. 14. 11:50
 29/36 anonim ***** válasza:
78%

Egy valamit kifelejtesz a képletből, a nagymamád egy olyan korban nőtt fel, amiről neked fogalmad sincsen. Akkoriban az emberek 20x is meggondolták hogy mire fognak költeni, és ő, ezt akarja veled megértetni. Még akkor is ha fárasztó tud lenni. Ugyan ezeket éltem át mint te, voltak néha veszekedések, de sokszor igaza volt a nagyszüleimnek.

Legyél türelmesebb, és próbálj meg vele nyugodtan beszélni ezekről.

Nem lesz egyszerű, de nem is lesz lehetetlen.

2023. dec. 14. 12:20
 30/36 Szolovjov ***** válasza:
77%
Én egyfajta irigységre gondolok a részéről, lehetséges hogy nekik mindig csak annyi pénzük volt hogy egyenek belőle és most irigységből piszkálnak téged mert telik másra is. De lehet rosszul gondolom.
2023. dec. 14. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!