Dolgozó 29 éves nő vagyok.nagyszüleimmel élek. Normális dolog az,hogy a nagyanyám foylton azt akarja tudni,hogy mennyi pénzem van,és kutakodik a dolgaim között is,hogy mit vettem magamnak?
29 évesen elég régóta felnőtt vagy már, érdemes lenne elkezdened a saját életedet élni. Én biztos, hogy elköltöznék, mert így nagyon nehéz lesz párkapcsolatot fenntartani, mert majd abba is folyamatosan bele fog szólni a nagymama.
Ha viszont azt választod, hogy velük élsz, akkor alkalmazkodnod kell, el kell fogadnod, hogy a saját házukban saját szabályaik vannak, még ha azok igen furák is, akkor sem tudsz mit tenni.
Mert uralkodási kényszerük van. Vénasszony, aki nélküled meg a feletted gyakorolt hatalom nélkül egy senki.
Vagy bezárod a szobad ajtaját (bár asszem ebből újabb cirkusz lesz) vagy elhúzol. 29 évesen nem is értem mit keresel még náluk. Én sem nem tudom így hogy akarsz értelmes párkapcsolatot.
Nincs harmadik lehetőség, csak 2.
1. Elfogadod, hogy ilyenek.
2. Elköltözöl.
Persze kényelmesebb, meg olcsóbb maradni, benned nincs is vágy az önállósodásra.
Párkapcsolatot se akarsz? Azért ez nem valami jó elképzelés. Ha meghalnak a nagyszüleid, teljesen egyedül maradsz és minél idősebb leszel akkor, annál nehezebben tudod majd feldolgozni.
Ilyet mond nagyanyád hogy "minek hoztunk ki a zaciból?" Új szintre emelte ez most nálam a rokoni kapcsolatokat.
Amúgy minek vagy ott, ilyen jól főz? Vannak nagyon jó kajarendelős helyek is, emiatt ne maradj. Ha mindenképp maradni akarsz, esetleg elkezdheted te is kontrollálni, minek vesz ezt azt amazt, kötekedj. Néha a tükörtartás segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!