Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ki fizette a nagyszülők...

Ki fizette a nagyszülők autójában használatos gyerekülést? Miért?

Figyelt kérdés
Nekem természetes, hogy mi szülők. Ők tesznek szívességet, hogy viszik a gyereket, ennek is örülök, én szeretném biztonságban tudni, nem gagyi ülésben, amit mama venne 3000-ért. Azt viszont nem várhatom el, hogy több 10 ezret adjon ki érte. Nem szegények, de más az értékrend és felfogás. A páromnál is. Ő azon puffog, hogy mi fizettük.

2023. dec. 9. 19:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
81%

Hány autóbalesetet szenvedtek a gyerekeid kiskorukban? Volt mit túlélniük? Mert senki sem mondta, hogy a gyerekülés a balesetmentes közlekedéshez lett kitalálva.

Anyám is minket még ölben vitt. A régi autóban be sem voltunk kötve, nem volt öv. Nem volt balesetük ez idő alatt, így életben maradtunk. De egyszer lett volna egy baleset, garantáltan ottmaradunk.

Egy kicsi gyereknek egy nagyobb fékezésnél ki tud törni a nyaka. Ami egy gyerekülésben nem történik meg.

2023. dec. 9. 20:26
 12/38 anonim válasza:
9%
A gyerek szent és sêrthetetlen. De nem biztos, hogy a legdrágább a legjobb is....
2023. dec. 9. 20:28
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Még szép, hogy ti fizetitek.
2023. dec. 9. 20:28
 14/38 anonim ***** válasza:
92%

ADAC tesztet kell nézni.

2023. dec. 9. 20:30
 15/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem elég, hogy ugráltatjátok a nagyszülőket váratlan helyzetek, miatt, ők fizetik a benzint, gondolom, abba nem fizettek bele, de még a gyerekülést is ők vegyék? A férjed mindenben ilyen sóher?
2023. dec. 9. 20:30
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

"Párom szerint meg az vegye az ülést, akié az autó, de persze drága ülést vegyen, ne gagyit, azt is elvárja."

VIcces. Közölném vele, jobb dolgom is van, mint furikáztatni a gyereket.

2023. dec. 9. 20:31
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Èn fizetnèm, mivel az èn gyerekemnek kell. Anyámèk nem vennèk semmi hasznát. Nem növelik az autójuk èrtèkèt. Csak egy számukra felesleges sz4r, ami a helyet foglalja. Nem ülne bele se anyám se apám.

Mièrt kellene nekik fizetni èrte?

Főleg ha mèg elvárásaim is vannak, hogy ne a legolcsóbb legyen

2023. dec. 9. 20:40
 18/38 anonim ***** válasza:
98%
Mivel az ÉN gyerekem, így én veszem neki. Nem hiányzik hogy valami gatyit vegyenek, aztán ha ne adj isten baj van repuljon a gyerek.. Inkább én vennék.
2023. dec. 9. 20:43
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
Természetesen mi vettük. Mi gyerekünk, mi tudjuk, hogy milyen kell. Ha ráhagyom, lehet be se kötötte volna. Így is előadást kellett tartanom, hogy nem, még mínusz fokban se tegye bele kabátban, mert úgy szart sem ér.
2023. dec. 9. 20:55
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét oldalon a nagyszülők vették a gyerekeimnek az ülést, ennek ellenére nem értek egyet a férjeddel.

Először is nálunk nem volt ebből anyagi probléma, és nem is mi kértük. Nem is kérnék ilyet senkitől sem. Abban a párodnak igaza van, hogy meg kell választani, de abban nagyon nincs, hogy ezt a kiadást rá lehet tolni másra.

2023. dec. 9. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!