írjatok kérlek vezetékneveket, amelyek angolul is magyarul is használatosak!?
Szerintem te keresztnevekre gondolsz, nem?! A vezetéknév a családi név, és nem fordítva.
Angol: Dzsészön, Dzsekszön, Dzsenifer, Dzsásztin, Kevin, Dilen, Májköl (<igen, ilyen van, a szomszéd gyerek xD)
Habár ilyen neveket többnyire csak cigányok adnak a gyerekeiknek, sztem inkább válassz valami normális nevet....
17:29-es!
Nagyon jó, hehehheeee, nálad a pont.
Nálunk a Balogh Robinzon a nyerő a helyi gettóban. :)
A vezetéknévre gondoltam, mint ahogy azt írtam is.
Pl: Taylor (angolul), Lopez (spanyolul), Schneider (németül)-ezek magyarul a Szabó vezetéknévnek felelnek meg.
Májköl??Ez most komoly?:DD Szerintem ez röhelyes!!!Ki adna ilyen nevet bárkinek is?DD...Hja meg Májli Szájrusz:DDD Blahahaha
Szerintem:Jessica,Kati(y),Erik,Erika....sorry,de hirtelen nem jut több az eszembe:) De háát a Májköl:DD...
17:46-os
Igen, a Májköl halál komoly, és még cigányok sem, és normális rendes család,én is már töprengtem azon, hogy hogy juthatott eszükbe ezt a nevet adni a gyereknek.Amikor szólítgatják néha a gyereküket sinte kiráz a hideg.MÁJKÖL, MÁJKÖL, gyere...kész az ebéd ááá :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!