Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Vélemény egy olyan nagyiról,...

Vélemény egy olyan nagyiról, aki azt mondja az unokájának, hogy hétszeresen kapja vissza a covid betegséget? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyim covidos lett, én pedig betegen (negatív a tesztem), de inkább elmentem suliba, minthogy itthon maradjak vele. Haza jöttem, pakolásztam a szobámban, erre kiabál be nekem, hogy le se szarom, milyen unoka vagyok én, hogy nem foglalkozok vele, nem is érdekel mi van vele. Meg hogy reggel nem csináltam neki teát. Azért nem keltettem fel, mert mélyen aludt, nem akartam megzavarni. Aztán azt mondogatta, hogy hétszeresen kapjam vissza az élettől azt a betegséget, amit most ő átél. Folyik az orra meg kicsit köhög. Sose volt jó kapcsolatunk, de nincs hova mennem :( mindig csúnyákat duzzog rólam az orra alatt (szemét mocsok kölyök, k*rva) de ha kell segítség (haját befesteni, vásárolni menni, kisminkelni, körmét megcsinálni), akkor persze jó vagyok. Mások előtt simogatja a hajam, puszit ad, itthon meg úgy beszél és ordibál velem, hogy egyik barátnője se hinne nekem. Mindenki kedvesnek meg aranyosnak, segítőkésznek ismeri. Bátyámért viszont odavan, ő neki a minden.

Régebben panaszkodtam barátnőimnek, de már felhagytam ezzel, mert nem aksrom, hogy folyton ezt hallgassák, ezért elkezdtem naplóba folytani a bánatom :/

2023. nov. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
88%

Te még kiskorú vagy, a szüleid felelőssége, hogy gondoskodjanak rólad, és valamelyik szülődnél kéne laknod. Alapból nem normális, hogy a mentálisan terhelt nagyanyádnál laksz, mert nem jutott neked szoba (wtf?!). Érthetetlen, miért nem hozod fel anyádnak, hogy hogyan bánik veled. Ülj le, mondd el, mik történnek napi szinten. Mondd, hogy haza szeretnél költözni, mert a te mentális egeszséged is romlik és nem tudsz tanulni sem. Nyilván nem hinné el elsőre, ezért vegyél fel telefonnal ilyen helyzeteket és mutasd meg. Ha semmi eredmény, fordulhatsz gyermekvédelemhez, tanárhoz segítségért. (Nem fognak intézetbe vinni.)

Már ha a történet igaz.

2023. nov. 11. 10:27
 42/48 A kérdező kommentje:
Sajnos igaz
2023. nov. 11. 10:33
 43/48 anonim ***** válasza:
92%
Akkor telefont elő, vegyed fel ami napi szinten történik. Mutasd meg a szüleidnek.
2023. nov. 11. 10:37
 44/48 anonim ***** válasza:
76%
"Neeem, nem veszem fel telefonnal ahogy kurváz a nagyanyám meg átkoz nem akarom hogy anyum összetörjön ez miatt inkább szenvedek"
2023. nov. 11. 10:39
 45/48 anonim ***** válasza:
95%

Egy jóhiszemű szülő aki szereti a gyerekét nem fogadhat egyből mindent kétkedve... csak ha nem akar tudomást venni minderről, hogy ne kelljen tegyen valamit

Főleg hogy tudják hogy a nagymama utalta születésétől

2023. nov. 11. 10:48
 46/48 anonim ***** válasza:
89%

Te jó ég!

Azonnal mondd el anyádnak, hogy miken mégy keresztül

Bár nem tudom mit várhatsz tőle, hiszen odalökött az agresszív, rosszindulatú anyjának, ő meg "ritkan jár fel".

Nem tudom ki undorítóbb?

Anyád vagy a pszichopata anyja...

2023. nov. 11. 11:43
 47/48 anonim ***** válasza:
78%
Nagymutter mentálisan eléggé rottyon van. (Agyára ment kovid?)
2023. nov. 11. 11:46
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen retardált ember miatt ne akarj már eldobni egy életet. Max kibírsz ott még két évet, egyik füleden be, másikon ki, azt majd ha betöltöd a 18-at, lelépsz a francba. Azt felé se nézel soha többet. Annyit nem ér egy nyanya, hogy miatta meghalj. Normális vagy?!
2023. nov. 12. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!