Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Vélemény egy olyan nagyiról,...

Vélemény egy olyan nagyiról, aki azt mondja az unokájának, hogy hétszeresen kapja vissza a covid betegséget? 16/L

Figyelt kérdés

Nagyim covidos lett, én pedig betegen (negatív a tesztem), de inkább elmentem suliba, minthogy itthon maradjak vele. Haza jöttem, pakolásztam a szobámban, erre kiabál be nekem, hogy le se szarom, milyen unoka vagyok én, hogy nem foglalkozok vele, nem is érdekel mi van vele. Meg hogy reggel nem csináltam neki teát. Azért nem keltettem fel, mert mélyen aludt, nem akartam megzavarni. Aztán azt mondogatta, hogy hétszeresen kapjam vissza az élettől azt a betegséget, amit most ő átél. Folyik az orra meg kicsit köhög. Sose volt jó kapcsolatunk, de nincs hova mennem :( mindig csúnyákat duzzog rólam az orra alatt (szemét mocsok kölyök, k*rva) de ha kell segítség (haját befesteni, vásárolni menni, kisminkelni, körmét megcsinálni), akkor persze jó vagyok. Mások előtt simogatja a hajam, puszit ad, itthon meg úgy beszél és ordibál velem, hogy egyik barátnője se hinne nekem. Mindenki kedvesnek meg aranyosnak, segítőkésznek ismeri. Bátyámért viszont odavan, ő neki a minden.

Régebben panaszkodtam barátnőimnek, de már felhagytam ezzel, mert nem aksrom, hogy folyton ezt hallgassák, ezért elkezdtem naplóba folytani a bánatom :/

2023. nov. 10. 21:12
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Édesapám azt mondta, hogy már akkor megutált, mikor megszülettem. Rám nézett, és a bátyámat ölelgette. Anyumat nagyon szereti.
2023. nov. 10. 23:13
 32/48 anonim ***** válasza:
95%
Azt nem értem, ha te vagy "anyád szeme fénye", a tesódat meg nagyanyád úgyis bálványozza, miért nem a "kiskirály" költözött oda?
2023. nov. 10. 23:30
 33/48 anonim ***** válasza:
41%

Micsoda monstrum, kepzeld el, megszuletik az apró ártatlan unokája es ő megnezi es megutalja!

Mi ez a genetikai selejt nagyszülőnek mem nevezhető rém? Letezik ilyen csökevenyes agyú? Hogy lehet egy kis újszülöttet utalni nagymamaként?

Es ha apukad ilyen tisztában volt vele hogy teged utal, miert dobtak a ketrecébe? Valahol az az érzésem hogy te a család fekete báránya vagy sajnos

2023. nov. 10. 23:36
 34/48 A kérdező kommentje:

Édesapám és anyum elváltak mikor 2 éves voltam. Anyum nem tudja, hogy nagyim ilyen velem. Annyit tud csak, hogy bátyámat jobban szereti.

Bátyám azért nem költözött ide át, mert szüleimnél nagyobb szobája van, itt viszont kicsi

2023. nov. 10. 23:38
 35/48 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem itt az ideje, hogy elmeséld neki, anyad es felelősséggel tartozik irántad!
2023. nov. 10. 23:40
 36/48 A kérdező kommentje:
Voltunk nemrég nyaralni, és rendesen féltékeny volt, hogy anya többet foglalkozott velem, mint vele. Meg is jegyezte neki, hogy őt leszarja, én fontosabb vagyok...
2023. nov. 10. 23:45
 37/48 A kérdező kommentje:
A másik...bebeszélte magának, hogy anyum a bátyámat nem szereti eléggé, ezért vele többet kell foglalkoznia...
2023. nov. 10. 23:46
 38/48 A kérdező kommentje:
Azt hittem, ha ide költözök, majd jobban megismer és megszeret...
2023. nov. 11. 00:02
 39/48 anonim ***** válasza:
84%

Ez a nő elmebeteg! Feltekeny a sajat unokajara! Ahelyett hogy örülne, hogy az anyja szereti.

Miutan latod, hogy neked van igazad es mindenki latja hogy nagyanyad pszichopata, miert akarsz ígyis depressziózni?

2023. nov. 11. 01:34
 40/48 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg mondd meg anyadnak, hogy a nagyid veled ilyen es vissza akarsz koltozni. Ennel meg a kozos szoba is jobb.
2023. nov. 11. 07:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!