Miért zárhatott ki az életéből teljesen?
Lehet, hogy a szüleid esetében ő bántotta meg őket, aztán képes volt bocsánatot kérni, ezért oldották fel a tiltást.
Talán neked is ezt kéne tenni, elmagyarázni neki hogy még hülye kiskölök voltál, és azt hitted elég reakció egy lájk. Igenis vállald fel, hogy TE nem viselkedtél megfelelően, és kérj bocsánatot. Vagy legalább írd meg neki, hogy sajnálod, félreértés történt.
Én nem próbálnék meg Facebook üzeneteket elemezni, és azt nézni hogy tíz hónapja elsején 08:27-kor írtam valakinek és azóta sem olvasta el a rendszer szerint, de másoknak írt, tehát akkor engem biztos örökre megutált. Skype-on nem lehet felhívni? Vagy nincs telefonszáma, amin elérhető? Ha sikerülne beszélni vele, csomó kérdést meg lehetne beszélni percek alatt, amit FB-n nem igazán.
De nyilván a nagypapa sem teljesen százas, egy 13 éves gyereknek minek ír ilyet, hogy beszélje meg az apjával, hogy hogyan viselkedik? Odamegy talán a gyerek az apjához, hogy nagypapa üzeni, hogy elfogadhatatlanul viselkedsz? Szóval szerintem sokat ne pörögj ezen az egészen.
"ha komolyan azért nem kommunikál velem, mert kettő üzenetére nem reagáltam verbálisan, akkor ilyen családtag nekem nem kell"
Neki se kell olyan családtag, aki évekig semmibe veszi és leszarja. Gyönyörű kettős mércét produkáltál amúgy, csak gratulálni tudok hozzá. Bár amekkora hulladék vagy fogadjunk, hogy még így se tűnik fel mit csinálsz :D
"Hát ha komolyan azért nem kommunikál velem, mert kettő üzenetére nem reagáltam verbálisan, akkor ilyen családtag nekem nem kell, már bocsánat. "
Szóval te érezheted magad megsértve, mert nem reagál, ugye? Amit amúgy valószínűleg azért nem tesz, mert TE nem reagáltál.
Nem érzed kicsit sem, hol a hiba?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!