Papám jogosan ordított rám? És jogosan akart szájba
vágni? Mi véleményed?
Figyelt kérdés
23/F vagyok,elkísértem 66 éves papámat orvoshoz. Mondta menjek vele, (Kardiológiára vittem)
És ültek ott pár ember 8-an beszélgettek a politikáról. Orbánt sértegették, stb, én meg bekapcsolódtam a beszélgetésbe és mondtam hogy igaza van önöknek itt a legmagasabb az infláció, Orbán banda lop, hazudik.. és a papám rám kiabált fogjam be mert szájba vág, nemszabad ilyenek mondani, hallgassak el, és ott cirkuszkodott velem hogy minek kellet bekapcsolódnom a beszélgetésbe minthogy kussolnék
Köszönöm szépen válaszokat! Legközelebb inkább, nemszólok semmit. Papát nagyon szeretem! Egyet értek azzal amit írtatok
2023. júl. 29. 09:32
12/20 anonim válasza:
Ezért kell családon belül kerülni a politikát.
2023. júl. 29. 10:16
13/20 anonim válasza:
Ordítani nem helyénvaló, de a várótermi prolik politikai habzó szájú fröcsögéseitől én is rosszul vagyok, világnézettől függetlenül.
2023. júl. 29. 13:44
14/20 anonim válasza:
Otthagytam volna a vén sz*rt.
2023. júl. 29. 14:07
15/20 anonim válasza:
Gondolom fél, hogy a véleményed miatt később bajba kerülhetsz, amikor ennél is nyíltabb lesz a kommunizmus
2023. júl. 29. 16:27
16/20 anonim válasza:
Azért ez a "más rendszerben született" dolog nem egy nagy érv, elvégre már 33 éves korától, tehat viszonylag fiatal korától kezdve demokráciában él az öreg.
2023. aug. 1. 13:20
17/20 anonim válasza:
Hű, ez egy igazi diktátor. Honnan gondolják egyesek, hogy felnőtt családtagjukat joguk van megütni, vagy ezzel fenyegetőzni?
Amúgy gondolom, 30 alattiak kommenteltek ide, mivel én is negyvenes vagyok, csupán 20 évvel fiatalabb az idézett úrnál és tanúsítom, hogy az ilyen viselkedés egy hatvanastól se elfogadható. Vannak nála is idősebb ismerőseim, barátaim, nem jutna eszükbe így fenyegetőzni, viselkedni.
2023. aug. 1. 17:02
18/20 anonim válasza:
13-as: A proli viselkedést itt a papa produkálta.
2023. aug. 1. 17:03
19/20 anonim válasza:
Agymosott, primitív fideszes nyugdíjas, aki még agresszív is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!