Apam - kislanyom - es en...mi tevo legyek? Nehez fura öregember tema..
Edesapamrol van szo. 19 honapja nagypapa lett. Van egy kislanyom, aki 19 honapos. Külföldön elunk a kicsivel es a parommal. Ritkan jarunk haza, de sokat irogatunk es videozunk es kepeket kuldunk apamnak (anyum elvallt tole regebben - nagyon nehez szemelyisegu ember...orvos, gazdag, de rettentoen fura ferfi). Egyedul el a nagy hazaban, amiota nyugdijba ment meg jobban elszigetelte magat az emberektol. Szerintem neha iszik is, osszeeskuves elmeletek szo a fejeben, politizal, loni jar az erdobe...na mindenkepp egyre furabb lett (regebben is az volt-therapeutahoz is kerultunk a hugommal miatta..)
Ennek ellenere, tudom hulyen hangzik, de jo ember. Szeret minket a maga modjan. Anyagilag mindig tamogatott. Lehetove tette hogy USA-ban jarjak egyetemre, vett nekunk lakast ahol most elunk...szoval segit ahol tud.
Most eljott az ido, meglatogattuk. Eppen nala vagyunk. A parom vasarnap megy haza, dolgoznia kell, mi maradunk a kicsivel egy hetet. Mar most rettegek. Apam nagyon terrorizalo alak lett, meghiv minket de kiakad ha nem tartjuk be a rendet, tisztasagot, a haz tele van porcelannal, vazakkal.... na akkor akinek van gyereke kepzelje ezt el egy 19 honapos aktiv kisgyerekkel aki jarni tud...kesz katasztrofa.
Ma kibukott hogy morzsazik a gyerek a szonyegre. Kozben imadja, jatszik vele, puszilgatja...de engem terrorizal. Rosszul csinalok mindent a gyerekkel....ilyenek.
Az a kerdesem, van e aki ilyesmi helyzetben van e, illetve mit javasoltok a jovore...ott tartok most, egy nap latogatas utan hogy ezt a hetet kihuzom de megegyszer nem jövök hozza. Kikeszit a kritikajaval, tobb a stressz itt mint otthon. Keptelenseg gyerekre vigyazni kozben fozni...pakolja ki a porcelant a polcrol, dönti a lampat stb....
Hát ezeken a válaszokon kész voltam. Szegény mindenki de komolyan. Sajnáltam a gyerekeket az apát (nagyapa) és az anyát is és néha a válaszokat.
És végre jött egy normális válasz 50-edjere sikerült.
Nincs gyerekem, de őszintén szólva ez a válasz még nekem is hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!