Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Apam - kislanyom - es en...mi...

Apam - kislanyom - es en...mi tevo legyek? Nehez fura öregember tema..

Figyelt kérdés

Edesapamrol van szo. 19 honapja nagypapa lett. Van egy kislanyom, aki 19 honapos. Külföldön elunk a kicsivel es a parommal. Ritkan jarunk haza, de sokat irogatunk es videozunk es kepeket kuldunk apamnak (anyum elvallt tole regebben - nagyon nehez szemelyisegu ember...orvos, gazdag, de rettentoen fura ferfi). Egyedul el a nagy hazaban, amiota nyugdijba ment meg jobban elszigetelte magat az emberektol. Szerintem neha iszik is, osszeeskuves elmeletek szo a fejeben, politizal, loni jar az erdobe...na mindenkepp egyre furabb lett (regebben is az volt-therapeutahoz is kerultunk a hugommal miatta..)

Ennek ellenere, tudom hulyen hangzik, de jo ember. Szeret minket a maga modjan. Anyagilag mindig tamogatott. Lehetove tette hogy USA-ban jarjak egyetemre, vett nekunk lakast ahol most elunk...szoval segit ahol tud.

Most eljott az ido, meglatogattuk. Eppen nala vagyunk. A parom vasarnap megy haza, dolgoznia kell, mi maradunk a kicsivel egy hetet. Mar most rettegek. Apam nagyon terrorizalo alak lett, meghiv minket de kiakad ha nem tartjuk be a rendet, tisztasagot, a haz tele van porcelannal, vazakkal.... na akkor akinek van gyereke kepzelje ezt el egy 19 honapos aktiv kisgyerekkel aki jarni tud...kesz katasztrofa.

Ma kibukott hogy morzsazik a gyerek a szonyegre. Kozben imadja, jatszik vele, puszilgatja...de engem terrorizal. Rosszul csinalok mindent a gyerekkel....ilyenek.

Az a kerdesem, van e aki ilyesmi helyzetben van e, illetve mit javasoltok a jovore...ott tartok most, egy nap latogatas utan hogy ezt a hetet kihuzom de megegyszer nem jövök hozza. Kikeszit a kritikajaval, tobb a stressz itt mint otthon. Keptelenseg gyerekre vigyazni kozben fozni...pakolja ki a porcelant a polcrol, dönti a lampat stb....

2023. jún. 8. 21:47
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
40es mar bocsi...de neked nincs gyereked. ha 1,5 evest fegyelmezni akarsz tanitani :-D edes istenem ez a sok szingli oreg asszony es oreg ember aki itt kommentel gyerek temaban. azt hiszitek tudjatok milyen egy gyereket nevelni mert van ismerosotok aki at jon a gyerekkel 40 percre jatszani es teazni. naja
2023. jún. 10. 22:18
 42/54 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező! 40-es vagyok. Négy gyereket nevelek, de egyik sem ilyen, mint a tiéd. A gyerek csak gyerek, nem hülye, és megérti, amit mondasz neki. MEG KELL TANÍTANI NEKI, TUDOD! Az meg a TE feladatot. A gyermek nem úgy születik, hogy mindent tud.
2023. jún. 11. 07:27
 43/54 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező te sötét vagy nagyon. Nekem nincs gyerekem de bébiszitterkedek, és a gyerekek normálisan vannak nevelve, megértik a nem szó jelentését, mert a szüleik foglalkoztak velük. Inkább húzz haza az üres kis lakásodba ha nem bírod hogy apád rendet akar aztán hagyd hogy a fejedre nőjjön a gyereked.
2023. jún. 11. 07:29
 44/54 anonim ***** válasza:
65%
Jaja, egy 1,5 evest nem fegyelmezunk, mert neme rti. Várni kell amíg 16 lesz, akkor már érti..... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2023. jún. 11. 07:35
 45/54 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, nem kell mást azzal basztatnod, hogy nem nevel gyereket, mert te is csak megszülted.

Kedves #44! Persze de akkor már leszarja nagy ívben a szülőt.

2023. jún. 11. 08:19
 46/54 anonim ***** válasza:
83%

45!

Irónia, mint olyan, mond valamit?

2023. jún. 11. 08:45
 47/54 A kérdező kommentje:
szegeny kis emberek vagytok mind. nagyon ciki.
2023. jún. 11. 11:51
 48/54 anonim ***** válasza:
19%

#46 köszi a lepontozást és értettem az iróniát. Látom te nem.

#47 te vagy szegény. Fáj az igazság és nem tudsz rá mit támadni.

2023. jún. 11. 11:56
 49/54 anonim ***** válasza:
64%
Te vagy ciki kérdező, így beszélni apukádról, közben egy másfél évest nem bírsz nevelni.
2023. jún. 11. 12:09
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak én nem értem, de miért te fôzöl, ha látogatóba mész oda egy hétre? Ha úgyis gazdag apukád, rendeljetek kaját addig, akkor nem kell fôznöd, és tudsz figyelni a gyerekre. Enni meg a konyhában kell az asztalnál, máris nem lesz morzsás a szônyeg, ezt a legkönnyebb kivédeni. Vagy esetleg ne ott szálljatok meg, hanem béreljetek szobát a közelben (talán apukád ebbe is beszállna, vagy kifizetné?), és akkor csak arra a pár órára vinnéd át hozzá, amíg apukádnak kedve lenne játszani, aztán utána vissza lehet vonulni a nyugis szállodaszobába. Vagy jelöljetek ki egyetlen gyerekbiztos szobát, sok játékkal, ami törékeny vagy értékes, azt meg vigyétek át a többi szobába és zárjátok be. Annyiféleképpen meg lehetne ezt oldani, beszéljétek meg!
2023. jún. 23. 09:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!