Gonosz vagyok ezért? Nagyapám gyerekkoromban rengetegszer mondott csúnyát, és sokszor annyira felkapta a vizet,hogy meg is akart verni. Kétszer is agyi infarktust kapott, de nem tudom sajnálni..Sőt sokszor azt kívánom,bár ne vettem volna észre.
Akiknek kötelessége lett volna Téged tisztességgel felnevelni, azok a szüleid, ha ezt ők nem tették, az az ő szégyenük. Amikor felvállalták a felnevelésedet a nagyszülők a szülők helyett, ez az Ő döntésük volt, nem pedig a Tiéd és mivel nem szeretetben nőttél fel, sőt még bántalmaztak is, erkölcsi felelősséged sincs feléjük, nem még anyagi.
Mivel élnek a nagyszüleid gyerekei, őket terheli az anyagi felelősség a szüleik felé, de ez már az ő meccsük, bokszolják le egymással, Téged viszont hagyjanak békén, épp eleget ártottak már Neked.
Sajnalom kerdezo a gyerekkorodat. Undorito emberek vannak azokbol az evjaratokbol amikor ok szulettek, az ilyen fergeket alig varom en is, hogy elpatkoljanak.
En a helyedben leszarnam oket, mindegyiknek letiltanam a szamat. Ha meg veletlenul meglatod a szuperinfoban, hogy a ven trottyos meghalt, akkor bonts ki egy uveg bort a nevemben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!