Gonosz vagyok ezért? Nagyapám gyerekkoromban rengetegszer mondott csúnyát, és sokszor annyira felkapta a vizet,hogy meg is akart verni. Kétszer is agyi infarktust kapott, de nem tudom sajnálni..Sőt sokszor azt kívánom,bár ne vettem volna észre.
Persze a problémától mindenki szabadulna. Hol volt a nagynénéd akkor, amikor neked volt rossz?
Nos, azt kell viszonozni, amit rajtad segített. Elvégre csak egy generációval van előtted, lehetett vona több türelme egy gyerekhez, mint egy vénembernek. Ja, hogy akkor élte a maga életét? Akkor most meg te éled a tiédet. Ő meg oldja meg a felmenői problémáját, meg az anyukád tehetetlenségét.
Nem tartozol feléjük semmiféle agyagi támogatással. Talán puskát tartottak a fejükhöz, hogy az unokájukat fel kell nevelniük a lányuk helyett? A nagynénéd segített a felenevelésedben?
Bihari Viktória pont a napokban tett ki egy ilyen szituációról szóló videót, ajánlom figyelmedbe.
Szerintem bátran iktasd ki őket az életedből és éld a sajátodat, ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak a többiek. Gondolom a nagynénidnek és anyukádnak is egy csodálatos gyerekkora lehetett ilyen szülők mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!