Nagyon hidegek, szinte ellenségesek voltak velem gyerekkoromban a nagyszüleim. Más is élt át hasonlót gyerekként?
Apai nagyanyám dettó ilyen volt. Apám meg küldött, hogy jaj, kedveskedjek neki stb. Még akkor is, amikor a nagyanyám leordította a fejem azért, mert 4évesen be mertem fulladni a full penész házában, mert hogy én azt csak kitalálom meg a ház nem is penészes... már kistini koromban is tudtam, hogy utálnak, mert nem a kedvenc gyereküktől születtem, apám csak a csicskáztatható balek volt nekik. Persze a kapcsolat tovább romlott, miután nem voltam hajlandó bájologni meg a talpát nyalni (ő ilyen a szülő, nagyszülő szent és TISZTELNI KELL, a gyereknek kuss, a vérség mindenek előtt típusú ember volt... és elvárta volna, hogy mi szeressük meg a seggét nyaljuk öcsémmel, amikor ő semmit nem tett értünk és semmit nem adott... se anyagilag, se szeretet. semmit.).
Szerencsére a másik naygszülőm (habár ő meg elmebeteg volt szegény, szóval vele is volt bajunk) rengeteg szeretetet adott.
Gondolom, anyukádnak kijelölt férje volt annak idején és elkövette azt a bűnt, hogy nem őt választotta, hanem akit szeretett. Nagyszülők persze berágtak és mindenkit utálnak, akinek köze van az "idegenhez", ergo téged is.
Ne törődj velük, igazi elmebeteg középkori felfogású emberek. Ezen már nem lehet segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!