Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Később sem lesz kontakt anyám...

Később sem lesz kontakt anyám és a fiam közt?

Figyelt kérdés
A fiam 7 hónapos és feltűnt, hogy anyám még egyszer sem fogta meg. Mikor a párom terhes volt, voltak veszekedéseink anyámmal, egyik nagy veszekedéskor a párom azt mondta anyámnak, hogy hozzá se nyúlhat majd az unokához, csak messziről nézheti. Én is helyeseltem. Nem is tartottuk a kapcsolatot több hónapig, de aztán már bántott a dolog, kibékültünk anyával, megbeszéltünk mindent mire megszületett a fiam. Azóta nem vitatkoztunk, járunk fel anyához, néha ő is átjön hozzánk, de a fiammal semmi kontakja nincs. Vagyis örül neki ha meglátja, szokott neki venni ruhákat, pelankát, ilyesmit, de megérinteni egyáltalán nem érintette még meg. Fog ez még változni vagy így marad? Szerintetek miért csinálja, haragszik ránk vagy tényleg nem érdekli a gyerek?

2023. jún. 1. 15:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Azért csak úgy nem tiltják meg egy nagydzülőnek, hogy kárba vegye az unokáját, itt nagy eséllyel van valami.
2023. jún. 1. 19:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tiltottuk meg. Amikor azt mondta neki a párom, hogy nem nyúlhat majd hozzá akkor még sem volt. Mire megszületett kibékültünk, de mégsem nyúlt még hozzá, se puazit nem adott még neki, semmi.
2023. jún. 1. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Wow, ugyan nem vagyok szülő, de kicsinyes igen, és anyukád lenyűgöz.
2023. jún. 1. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Persze, hogy lenyűgöz. Úrinő, tele méltósággal, akit megsértettek. De a paraszt menye nem kér bocsánatot, tehát tartja és tartani fogja a távolságot. Szenved, de van gerince. Kár, hogy a fia nem örökölte...
2023. jún. 1. 20:02
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Idővel csak megbékél picit.
2023. jún. 1. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem méltóság. Komolyan mondom, hogy lenyűgöz a kitartása. Mindjárt meghal, és nem adja fel. Én nem bírom, hogy ne beszéljem meg a dolgokat, de ez a nő... We love a petty queen 👑
2023. jún. 1. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy mi lenne ha ezeket anyáddal beszélnéd meg? Viccen kívül...
2023. jún. 1. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
Lehet azért nem veszi fel a gyereket mert mondtátok hogy nem veheti fel.
2023. jún. 1. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!