Miért nem szereted a nagymamádat?
Kb 5 évesen láttam utoljára. Emlékszek hogy akkor is bunkó volt velem. Sosem keresett, sosem érdeklődött irántam. Azt se tudja szerintem hogy mi a nevem. Azt tuti nem, hogy hány éves vagyok. A lányát, anyámat se kereste.
A másik gyereke a kedvenc.
Másik nagyi lesz4rt miután elváltak anyámék. Egy ideig látogattam, de mindig stidta anyámat. Pl egyszer pont akkor szakadt el a szandálom amikor mentünk volna hozzá, és nem volt otthon másik. Egy 2 számmal nagyobb szandált adott rám anyám. A drága mama még a szomszédját is áthívta hogy megmutassa milyen tetű anyám van, cipőt se vesz nekem. Valamit vissza szóltam neki és a szomszéd krva felpofozott.
Na azóta nem mentem. Most 27 vagyok és próbálna kapcsolatot teremteni. Minek már..
Ddögöljön meg ott ahol van. Ezek a gonosz öregek mindig akkor "bánják meg" a rossz cselekedeteiket amikor fél lábbal a sírban vannak és utolsó másodpercben próbálnak jók lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!