Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem szereted a nagymamádat?

Miért nem szereted a nagymamádat?

Figyelt kérdés
Mit tett, vagy nem tett a nagymama hogy nem szereted? Anyai vagy apai? Milyen sűrűn láttad gyerekként?

2023. máj. 6. 20:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Kb 5 évesen láttam utoljára. Emlékszek hogy akkor is bunkó volt velem. Sosem keresett, sosem érdeklődött irántam. Azt se tudja szerintem hogy mi a nevem. Azt tuti nem, hogy hány éves vagyok. A lányát, anyámat se kereste.

A másik gyereke a kedvenc.

Másik nagyi lesz4rt miután elváltak anyámék. Egy ideig látogattam, de mindig stidta anyámat. Pl egyszer pont akkor szakadt el a szandálom amikor mentünk volna hozzá, és nem volt otthon másik. Egy 2 számmal nagyobb szandált adott rám anyám. A drága mama még a szomszédját is áthívta hogy megmutassa milyen tetű anyám van, cipőt se vesz nekem. Valamit vissza szóltam neki és a szomszéd krva felpofozott.

Na azóta nem mentem. Most 27 vagyok és próbálna kapcsolatot teremteni. Minek már..

Ddögöljön meg ott ahol van. Ezek a gonosz öregek mindig akkor "bánják meg" a rossz cselekedeteiket amikor fél lábbal a sírban vannak és utolsó másodpercben próbálnak jók lenni.

2023. máj. 7. 07:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Hú de durva 11es. Apud nem próbált ahhoz a mamához vinni?
2023. máj. 7. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Apait, ő sem szeret engem, semmi kapcsolatunk nincs, nem is volt. Gyerekként 1-2 hetente eljártam hozzá apámmal, de kb hozzám sem szólt... Hogy is szerethetném?
2023. máj. 7. 10:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!