Nagyszulok, dedszulok nektek is meséltek történeteket az orosz/szovjet katonák kegyetlenkedeseirol?
Engem kicsit megutott amit nagyapám mesélt.o nem élt akor, ő is anyjától halotta hogy az ő papajat
(Én ukpapam)
Annyira megverték a részeg orosz katonák a penzeert hogy másnap meghalt .pedig öregember volt ukpapam nem katona.
Ukrán háborúról beszélgettünk és ott jött szoba a háborús kegyetlekedes.kicsit meglepődtem hogy vegulis akor én családom ellen is követtek el háborús bűnöket.
Én is nemrég tudtam meg, hogy a dédapámat keresték, eltűnt... (miután elfoglalták a házukat).
És amikor elmentek az oroszok, akkor a ganédombban temetve találták meg a testét:(. (bocsánat a kifejezésért, de sajnos így volt). Édesanyám apukájának az apukáját.
Ill. több idős nőtől hallottam, hogy púposnak, csúnyának, bénának tetették magukat, hogy ne erőszakolják meg őket.
Emberileg nagyon rossz erre gondolni .
De igazából így belegondolva tudatos egy kegyetlenkedes volt ez.es Ukrajnában is az és mindig az volt .
A római birodalom katonai vagy a középkori katonák is ugyan ezt és ugyan így csináltak az ellenséges területen. Terrorizaljak megtorik a lakosságot.mert más módszer nemtudtak.
26# nincs is olyan hogy Ukrajna hagyjuk már 😀
Ahogy belarusz is bolondság pusztán azért mert kicsit maskep beszélnek nem lesz külön nép.
Legalábbis az én mercem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!