Hogyan értessük meg a mamával, hogy nem fogjuk kifizetni a több milliós gázszámláját?
Alapvetően egyet értek azzal, amit sokan írtak, hogy magának ezt főzte a nagyi akkor egye is meg. Majd ha kikötik a gázt, meg elviszik a házat a feje felől, akkor lehet hogy majd észhez tér. Vagy nem, ki tudja.
Én a leírtak alapján (ami nyilván csak egy része a történetnek) azt látom, hogy nektek nem kéne foglalkozni egymás helyzetével, mindketten felnőttek vagytok, megoldjátok ahogy akarjátok. Ő oldja meg ahogy tudja, de te viszont ne akarj ilyen szinten beleszólni az életébe. Ne mondd meg neki hogy mennyire fűtsőn, ne próbáld rábeszélni hogy húzza ki a hűtőt stb. Majd ő eldönti, és viseli a következményét.
Sose fogom megérteni miért kell ekkora ház egy embernek. Két embernek is sok.
Én a nagy kertes ház tulajdonosokat egy kicsit se tudom sajnálni a mostani rezsi árak miatt,pedig ellenzéki vagyok
Ha nem tudnak lejjebb adni az igènyeikből ,akkor így jártak.
Eg ember él 140 négyzetméteren.... Nem értem miért. Ha ilyen helyzetbe kerülnek biztos kisebbre cserélném.
Nem tudom mit járatod itt a pofádat totál feleslegesen, mikor nyilván idén is kifogjátok fizetni a számláit.
Inkább örüljetek, hogy végtelenül enyhe tél van és csak 1 millió lesz a gázszámla, nem 5.
"Ha nem fizetünk, após el fog menni a bankba valami brutál személyi kölcsönért, vagy uzsoráshoz, és azt is nekünk kell majd kifizetni, ha meghalnak."
Tartozást nem kell neked tovább fizetned a halála után, ha nem fogadod el az örökséget. Lemondhatsz róla, ha több a tartozás, mint amit kapnátok.
#58, banki kölcsönt valóban nem. Egy uzsorással viszont nem mernék szembeszállni..
Ennek a rezsiemelésnek nem az idősek lesznek az áldozatai, hanem az alattuk lévő generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!