Gázszámlát hogyan lehet kifizetni?
Figyelt kérdés
Nekünk nyáron született a kislányunk eddig azért lehetett sprórolni felöltöztünk meg csak egy szobát használtunk, de most mindenhol tartani kell a hőt. Pedig 22 fok nappal fürdésnél több. Lakásba lakunk, de eddig nem is volt hideg és 18000 Ft-os volt a számla. Mi lesz most fagy van. Kinek hogy sikerül megoldani ezt a kérdést? A lakásrészletünk 50000 Ft-ra emelkedett emelett a 32000-ről.2009. dec. 15. 06:11
1/16 anonim válasza:
Legyen a kicsi egy szobában veletek.
2/16 anonim válasza:
Mi kislányunk is nyáron született. Nálunk nappal 20-21, éjjel 18 fok körül van. Jobban felöltöztetem. És használunk elektromos légfűtőt. Esetleg próbáljátok azt. A miénk termosztátos, így éjjelre bekapcsolva hagyjuk, persze alacsony hőfokra állítva. Az áram még mindig olcsóbb, mint a gáz...
3/16 anonim válasza:
szia.Vegyetek hővisszaverő fóliát a radiátorok mögé.az visszaveri hőt,és nem a falat melegíti.igy pár fokot javít a hőérzeten.Mi is ezt csináltuk,valamint ott ahol épp nem nagyon közlekedünk ott letekerjük a termosztátot,nappalra,21-22 fok van,éjszakára 20.a fürdetéshez elektromos melegítőt használunk,így nem kell az egész lakást felfűteni 20 perc miatt.
4/16 A kérdező kommentje:
Egy szobában vagyunk vele, meg van hősugárzó is.
2009. dec. 15. 07:59
5/16 A kérdező kommentje:
kedves második mit adsz rá?
2009. dec. 15. 08:04
6/16 anonim válasza:
Nappal elég, ha 21 fok van, éjjelre elég kevesebb is. Nappal adj rá hosszú ujjú bodyt, rugit vagy nadrágot, zoknit, esetleg harisnyát, pulcsit. Éjjel meg altasd hálózsákban, azt nem rúgja le, nem kell izgulni, hogy kitakarózna. Én mindig így csináltam, 4 gyerekem van, sosem voltak betegesek és a számla is elviselhető volt. A fürdőszobába, ha ott fürdetsz, negyed órával hamarabb vidd be a hősugárzót, csukd be az ajtót, jó meleget csinál és nem kell az egész lakást felfűteni...
7/16 anonim válasza:
Mi az áramszámlával jártunk így, most 151 000 Ft. Részletfizetést kértem, nincs mese, emellett nekünk is ott van még a 40 000 Ft-os kocsirészlet. Csak a kaján tudunk spórolni, de eddig sem éltünk nagy lábon.
8/16 anonim válasza:
a 18.000 fűtés nem is sok.MI panelban lakunk, 29.000 Ft-ot fizettem ebben a hónapban, de volt már 38.000 is.
9/16 anonim válasza:
Éjjelre 18-20 fok, nappalra 20 fok elég.
10/16 anonim válasza:
előző
Na ezért jó a konvektor, ha nem kell lecsavarom. 8000 forint a havi gázszámlánk, 3 szobás házra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!