Gázszámlát hogyan lehet kifizetni?
Szia!
A mi kisfiunk most lesz fél éves. Épp' ma reggel szégyelltem el magam nagyon, mert éjszakára le szoktam venni a fűtést, de most, hogy hidegebb van, hármason hagytam. Olyan hideg volt a pici keze + orra szegénynek, pedig vastag takaró, hálózsák rugdalózó volt rajta. Egy másfeles lakásban lakunk, a nagyszobában vagyunk hárman. Nekünk is 30 körül volt a lakástörl,. most 49 e. ft.
Tavaly még tudtunk spórolni, de most már nem. Hővisszaverő is van a konvektornál. Nagyon drága minden. A távhő (fürdőszoba fűtése + melegvíz havonta 8000 ft, az áram 6000, közös költség 6000, a diákhitelünk (sajnos) kettőnknek 15 e, a bérlet kettőnknek 12 e. A gázszámla még nem jött meg. És akkor még rengeteg mindent kihagytam,az elszámoló számlákat is. pedig gyeden vagyok, és a férjem is dolgozik. Bocs az offért, csak el vagyok keseredve, de nagyon :(
De jó nektek lányok!
Nekünk a lakástörlesztés 105.000.Ft, az autó 32.000Ft, gázszámla 12.000.Ft és a villanyra eddig 8000Ft-ot fizettünk havonta de most jött ki az éves elszámoló, még ebben a hónapban be kell fizetni +63.000.Ft-ot. Ja, a víz meg 2 hónapra most 17.000Ft lett de ennyi is szokott lenni. Na, nem mondom, hogy a férjem sz@rul keres (bár most nem is dolgozik csak félretettünk a nyáron) de azért húzós. Nekem meg 83.000.Ft a gyedem. A mi gyerekünk idén januárban született szóval én most tapasztalom mennyire emeli meg "a baba" a rezsit. Most vannak az éves elszámolások. :(
Nem igazán lehet spórolni szerintem, fűteni kell, mosni, tisztálkodni kell, enni kell, ez van...gazdasági válság kellős közepe. Nem baj, lesz ez jobb is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!