Hogyan értessük meg a mamával, hogy nem fogjuk kifizetni a több milliós gázszámláját?
Én nem értem! Én augusztus óta már 5 db számlát kaptam, ti nem kaptatok?
Ha ennyire fűt, akkor tavaly is jócskán meg kellett haladnia az 1729 m3-t,
tehát biztos emelt összegű számlát kapott akkor is ha diktálós és akkor is, ha átalányt fizet.
Eddig ki tudta fizetni az összes csekket?
A villannyal ugyazez a helyzet, ha átalányt fizet ha diktál.
Már szembesülnie kellett a számlákkal! Azokat már ki kellett fizetni!
Írd már le, hogy eddig ki fizette a számlákat és több volt-e mint tavaly.
"A távhőszolgáltatás esetén, ha a bérlő vállalta a díj fizetését a szolgáltató felé, akkor az ingatlan tulajdonosa a törvény alapján kezesként továbbra is felel a tartozásokért.""
Te nagyon barom, falusi pusztulat házban hol van távfűtés?
#7 Az én nagymamám 88 éves, egészsegügyileg nincs a toppon, szellemileg változó, de még jó állapotúnak mondható.
Érdekes, ő felfogta az ablakcsere szükségességét, felét kifizette, emellett folyton felírja mennyi gáz megy el és számolgatja mennyi lesz.Nincs is fűtve 24 fokra csak a szoba, ahol egész nap tartózkodik.
Ő sem gazdag, 180 ezer a nyugdíja.
47
Megspékelve az öreg fa gyökere c népi bölcsességgel, pedig ha menni kell akkor sokan még országot is váltanak, nemhogy 3 utcával odébb költözzenek.
Iszonyat ktgbe kerül egy nagy ingatlan és fölösleges is egy személynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!